Ons team van deskundigen maakt het helder

COVID-19 team

De maatregelen van het kabinet tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus hebben verstrekkende gevolgen. Door onze cliënten zijn veel vragen aan ons gesteld over de juridische consequenties en mogelijkheden van deze maatregelen. Om onze cliënten optimaal te kunnen bijstaan hebben wij een multidisciplinair team samengesteld dat zich richt op deze vragen en onderwerpen. U kunt hierbij denken aan onderwerpen die te maken hebben met arbeidsrechtelijke aspecten zoals werktijdvermindering, of onderwerpen op het terrein van nakoming of ontbinding van contracten, over schadevergoeding vanwege vertraging of het treffen van voorbereidingen op een mogelijke lock-down.

Ons multidisciplinair team bestaat uit specialisten op het gebied van contracten, bestuurdersaansprakelijkheid, arbeidsrecht, financieringen, overheidsmaatregelen en vastgoed.

Als u vragen heeft over deze onderwerpen neemt u dan contact op met onderstaande contactpersonen. Uiteraard kunt u ook terecht bij uw vaste contactpersoon bij BarentsKrans.

Onderaan deze pagina treft u tevens enkele publicaties aan, onder andere over contractuele overmachts- en onvoorziene omstandighedenclausules in relatie tot de Corona-crisis, en enkele huurrechtelijke gevolgen van de kabinetsmaatregelen.

Onze specialisten