Voor het vinden van de juiste weg zijn wij altijd dichtbij

Contact

Ons kantoor bevindt zich in de karakteristieke binnenstad van Den Haag, aan het Lange Voorhout.

Bezoekadres

Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag

Postadres

Postbus 30457
2500 GL Den Haag

T: 070 376 06 06
E: info@barentskrans.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Routebeschrijving

Met de auto

Bezoekt u ons kantoor met de auto, dan vindt u de ingang van onze parkeergarage aan de achterkant van ons pand, aan de Hoge Nieuwstraat 4.

  • Als u vanaf de A12 Den Haag binnenrijdt, dan gaat u aan het einde van de Utrechtsebaan (einde A12) bij de stoplichten linksaf, richting centrum. Komt u vanaf de A44, dan gaat u rechtdoor richting centrum. U bevindt zich nu op de Zuid-Hollandlaan.
  • Aan het eind van de weg gaat u linksaf richting Centrumring (S100) / Binckhorst / Nieuw-Laakhaven. U rijdt nu op de Koningskade.
  • Bij het eerste stoplicht (vóór de tunnel) slaat u rechtsaf. Dit is het Korte Voorhout.
  • Na 300 meter buigt de weg licht linksaf, richting de Hofvijver. Op dat punt slaat u rechtsaf en rijdt u daarmee feitelijk rechtdoor, de Hoge Nieuwstraat in. De parkeergarage van BarentsKrans bevindt zich aan het einde van deze straat aan de rechterkant, op nummer 4. Er is een intercom bij de garage.

Met het openbaar vervoer

BarentsKrans is met het openbaar vervoer bereikbaar met stadsbussen 22, 24 en 28 en met trams 1, 15 en 16.

  • Stadsbussen 22, 24 en 28 stoppen voor de hoofdingang van BarentsKrans, bushalte Kneuterdijk.
  • Neemt u tram 1, dan stapt u uit bij tramhalte Kneuterdijk. Deze halte bevindt zich om de hoek van het Lange Voorhout. Het kantoor van BarentsKrans is het tweede pand aan de rechterkant.
  • Neemt u tram 15 of 16, dan stapt u uit bij halte Buitenhof. Met de Hofvijver aan uw linkerhand, slaat u aan het einde van de straat rechtsaf. U bent nu op de Kneuterdijk. Aan het einde van de straat slaat u rechtsaf. Het kantoor van BarentsKrans is het tweede pand aan de rechterkant.

Download routebeschrijving (.pdf)

Contactformulier