Voor het vinden van de juiste weg zijn wij altijd dichtbij

Contact

Ons kantoor bevindt zich in de karakteristieke binnenstad van Den Haag, aan het Lange Voorhout.

Bezoekadres

Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag

Postadres

Postbus 30457
2500 GL Den Haag

T. 070 – 376 06 06
F. 070 – 376 06 49
E. info@barentskrans.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Routebeschrijving

Met de auto

Het kantoor van BarentsKrans bevindt zich aan het Lange Voorhout 3 in Den Haag.
Het Lange Voorhout is goed te bereiken vanaf Parkeergarage Museumkwartier, onder het Tournooiveld, middenin het centrum van Den Haag. Vanaf deze garage is het minder dan 5 minuten lopen naar ons kantoor.

Het adres van Parkeergarage Museumkwartier is Korte Voorhout 2 P, 2511 EK, Den Haag

Vanuit Utrecht (A12) / Amsterdam (A4 en A44) en Rotterdam (A13) over de Utrechtsebaan
Aan het einde van de Utrechtsebaan (einde A12) gaat u bij de stoplichten linksaf, richting centrum. Komt u vanaf de A44, dan gaat u rechtdoor richting centrum.
U bevindt zich nu op de Zuid Hollandlaan. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf, richting Centrumring (S100) / Binckhorst / Nieuw-Laakhaven.
U rijdt nu op de Koningskade. Bij het eerste stoplicht (vóór de tunnel) slaat u rechtsaf. Dit is het Korte Voorhout. Op het Korte Voorhout vindt u de ingang van de Parkeergarage na 150 meter aan uw rechterhand.

Looproute Parkeergarage Museumkwartier naar BarentsKrans
De parkeergarage heeft twee uitgangen. Neem voor de kortste route de uitgang Lange Voorhout. Ga buiten direct linksaf. Voor u ziet u nu het Thorbecke-beeld. Loop langs dit beeld het Lange Voorhout op. Na 50 meter gaat u linksaf, bij de waterpomp. Dit is nog steeds het Lange Voorhout. Ons kantoor bevindt zich aan het eind van het Lange Voorhout aan de linkerkant.

Met het openbaar vervoer

BarentsKrans is met het openbaar vervoer bereikbaar met tram 1 en met stadsbus 22 en 24. Stadsbussen 22 en 24 stoppen voor de hoofdingang van BarentsKrans. Dit is bushalte Kneuterdijk. Neemt u tram 1, dan stapt u uit bij de tramhalte Kneuterdijk. Deze halte bevindt zich om de hoek van het Lange Voorhout. Het kantoor van BarentsKrans is het tweede pand aan de rechterkant.

Download routebeschrijving (.pdf)

Bedrijfsgegevens BarentsKrans Coöperatief U.A.

KvK Haaglanden nr.: 27288882
Btw-nummer: NL81.58.19.407.B01
Derdengeld bankrekening Advocatuur: NL20 RABO 0121 7344 04
Derdengeld bankrekening Notariaat: NL98 RABO 0121 7345 52

Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en onze (kandidaat-)notarissen zijn aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).
De wettelijke voorschriften en beroepsregels waaraan advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn onderworpen zijn in te zien op de websites van de NOvA en KNB.

Contactformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.