Over ons

Bestuur

Jesse Zijlma (bestuursvoorzitter), Jeffrey Koenecke en Cosima Stroeve vormen het dagelijks bestuur van BarentsKrans. Het bestuur is verantwoordelijk voor de strategische visie, het beleid van het kantoor en de algemene bedrijfsvoering.

Lees verder
Bestuur BarentsKrans

Geschiedenis

In 2021 vierden wij het 30-jarig bestaan van BarentsKrans. Dat wil zeggen: in 1991 vond de fusie plaats van het Haagse advocatenkantoor Barents Gasille & Mout met de Haagse notariskantoren Krans Mulder Meuter en Van Gastel & Bressers, en werd officieel de maatschap Barents & Krans opgericht. Afzonderlijk hebben het advocatenkantoor en de notariskantoren een langere geschiedenis.

Lees verder
BarentsKrans kantoorpand

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BarentsKrans werkt vanuit de overtuiging dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bijdraagt aan het plezier van iedereen die voor én met ons werkt. We zijn ons bewust van onze rol in zowel zakelijke als maatschappelijke context en ondernemen met oog voor de wereld om ons heen. We nemen onze verantwoordelijkheid en delen de kennis en het succes van de organisatie. Dat noemen we dedicated voor de maatschappij.

Lees verder
Lange Voorhout
Client meeting - BarentsKrans
“BarentsKrans’ legal expertise and commercial awareness shine through when handling difficult cases.”
Chambers Europe, 2024
“Great, efficient and highly dedicated team.”
Legal 500, 2024
“Things that characterise BarentsKrans are: knowledge, reliability, advice and putting the client’s interests first.”
Legal 500, 2024

Erkenning en rankings

BarentsKrans heeft in de afgelopen jaren erkenning ontvangen voor haar hoogwaardige werk. Zowel nationaal als internationaal. Een mooie beloning voor de kwaliteit die wij leveren en bevestiging van onze toppositie als onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor. Met onze manier van werken bieden we kwaliteit. En die kwaliteit leidt tot succes: in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met onze cliënten en in toonaangevende rankings.

Lees verder

Ons internationale netwerk

Nederland is een handelsnatie en een belangrijke spil in de structurering van internationale ondernemingen en grensoverschrijdende transacties.

Bij BarentsKrans hebben wij een breed scala aan buitenlandse cliënten aan wie we Nederlands juridisch advies verstrekken, zoals financiële instellingen, beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen, private-equityfondsen en durfkapitaalfondsen, maar ook soevereine staten en internationale publiekrechtelijke organisaties.

Lees verder