In geprek balkon - BarentsKrans

Nieuws

19 april 2024
ESG Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame

Duurzaamheidsclaims: belangrijke ontwikkelingen aan de (groene) horizon

Zowel op Europees niveau als op nationaal niveau hebben in de afgelopen periode ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van duurzaamheid- en milieuclaims die van invloed zijn op bedrijven en consumenten.
Lees verder
9 april 2024
Kartelschade

Martijn van Maanen en Joost Fanoy in Lawdragon 500 Global Plaintiff Lawyers

Martijn van Maanen en Joost Fanoy zijn opgenomen in de Lawdragon 500 Global Plaintiff Lawyers 2024 voor global class actions, private enforcement en securities litigation.
Lees verder
27 maart 2024
Arbeidsrecht Cassatie Commercial Litigation Commerciële Contracten Corporate / M&A Corporate Litigation Data & Privacy EU & Mededinging Fusies & Overnames Intellectuele Eigendom & Technologie Life Sciences Merken, modellen en reclame Octrooirecht & technologie Private Equity & Venture Capital Retail Vastgoed Zorg

BarentsKrans met twaalf practice areas in The Legal 500 EMEA – 2024 editie

Ook dit jaar is BarentsKrans met maar liefst twaalf praktijkgroepen opgenomen in de Legal 500. De rankings blijven een bijzondere erkenning van de kwaliteit van ons kantoor.
Lees verder
26 maart 2024
EU & Mededinging

ACM verleent vergunning voor overname Youfone door KPN

Op 21 maart 2024 heeft de Autoriteit Consument & Markt een vergunning verleend voor de overname van Youfone door KPN. Het team EU & Mededinging van BarentsKrans heeft KPN bijgestaan in het ACM-traject.
Lees verder
14 maart 2024
Arbeidsrecht Cassatie Commercial Litigation Corporate / M&A Corporate Litigation EU & Mededinging Financial Litigation Intellectuele Eigendom & Technologie Vastgoed

Mooie rankings voor BarentsKrans in Chambers Europe 2024

Zes praktijkgroepen van BarentsKrants zijn opgenomen in de prestigieuze Chambers Europe Guide van 2024. Dit wordt onderstreept door de persoonlijke rankings van een aantal van onze advocaten en notarissen.
Lees verder
29 februari 2024
EU & Mededinging

Joost Fanoy en Tim Raats over het overtreden van concurrentieregels door reisplatforms

Waarom komen juist platformbedrijven in de knel met de mededingingsregels? Joost Fanoy en Tim Raats gaven hun visie op deze kwestie in het FD en bij BNR.
Lees verder
15 februari 2024
Commercial Litigation Corporate / M&A Corporate Litigation Financial Litigation Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame Octrooirecht & technologie

Chambers Global 2024 over BarentsKrans: “high-quality lawyers that are customer-oriented”

Ook in 2024 krijgt BarentsKrans weer een aantal mooie vermeldingen in de Chambers Global ranglijst. Naast drie teams ontvangen Michiel Martin, Martijn van Maanen, William Schonewille en Jaap Bremer een persoonlijke ranking.   
Lees verder
12 februari 2024
Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame

Jaap Bremer en BarentsKrans aanbevolen in nieuwe WTR 1000

In haar ranglijst van 2024 beschrijft de World Trademark Review Jaap als “respected figure in the domain” en “thriving in trademark and patent litigation”. Jaap wordt aanbevolen in de zilveren band.
Lees verder
18 januari 2024

BarentsKrans sluit zich aan bij Deltalinqs

Per 1 december 2023 heeft BarentsKrans zich aangesloten bij Deltalinqs, een netwerk dat de gezamenlijke belangen behartigt van de logistieke en industriële bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied.
Lees verder
17 januari 2024
Notarieel vastgoed Vastgoed

Noorderhoofd Real Estate koopt Walenweeshuis in Amsterdam

Noorderhoofd Real Estate heeft het Walenweeshuis, ook bekend als Maison Descartes, in Amsterdam gekocht. Jeffrey Koenecke en Jeremy de Vreede stonden Noorderhoofd Real Estate bij in deze aankoop.
Lees verder
12 januari 2024
Corporate / M&A Estate Planning

Lisanne Vissers beëdigd tot notaris

Op 11 januari 2024 is Lisanne Vissers beëdigd tot notaris te Den Haag. Lisanne is sinds 2013 werkzaam binnen de sectie Corporate / M&A.
Lees verder
9 januari 2024
Aanbestedingsrecht EU & Mededinging Zorg

BarentsKrans benoemt Tim Raats tot partner

Advocaat Tim Raats is per 1 januari 2024 benoemd tot partner bij BarentsKrans. Tim is in 2011 gestart als advocaat bij BarentsKrans en maakt deel uit van het team EU & Mededinging.
Lees verder