In geprek balkon - BarentsKrans

Nieuws

17 juni 2024
Intellectuele Eigendom & Technologie Octrooirecht & technologie

Jaap Bremer geranked in IP STARS

Jaap Bremer wordt in IP STARS vermeld als Patent star 2024 en Trade mark star 2024.
Lees verder
3 mei 2024
Notarieel vastgoed Vastgoed

BarentsKrans adviseert GARBE bij verkoop van drie complexen in het centrum van Huizen

GARBE heeft namens één van haar fondsen een drietal complexen aan het Oude Raadhuisplein in het centrum van Huizen verkocht. Jeffrey Koenecke en Suus Lelieveld stonden GARBE bij in deze verkoop.
Lees verder
19 april 2024
ESG Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame

Duurzaamheidsclaims: belangrijke ontwikkelingen aan de (groene) horizon

Zowel op Europees niveau als op nationaal niveau hebben in de afgelopen periode ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van duurzaamheid- en milieuclaims die van invloed zijn op bedrijven en consumenten.
Lees verder
9 april 2024
Kartelschade

Martijn van Maanen en Joost Fanoy in Lawdragon 500 Global Plaintiff Lawyers

Martijn van Maanen en Joost Fanoy zijn opgenomen in de Lawdragon 500 Global Plaintiff Lawyers 2024 voor global class actions, private enforcement en securities litigation.
Lees verder
27 maart 2024
Arbeidsrecht Cassatie Commercial Litigation Commerciële Contracten Corporate / M&A Corporate Litigation Data & Privacy EU & Mededinging Fusies & Overnames Intellectuele Eigendom & Technologie Life Sciences Merken, modellen en reclame Octrooirecht & technologie Private Equity & Venture Capital Retail Vastgoed Zorg

BarentsKrans met twaalf practice areas in The Legal 500 EMEA – 2024 editie

Ook dit jaar is BarentsKrans met maar liefst twaalf praktijkgroepen opgenomen in de Legal 500. De rankings blijven een bijzondere erkenning van de kwaliteit van ons kantoor.
Lees verder
26 maart 2024
EU & Mededinging

ACM verleent vergunning voor overname Youfone door KPN

Op 21 maart 2024 heeft de Autoriteit Consument & Markt een vergunning verleend voor de overname van Youfone door KPN. Het team EU & Mededinging van BarentsKrans heeft KPN bijgestaan in het ACM-traject.
Lees verder
14 maart 2024
Arbeidsrecht Cassatie Commercial Litigation Corporate / M&A Corporate Litigation EU & Mededinging Financial Litigation Intellectuele Eigendom & Technologie Vastgoed

Mooie rankings voor BarentsKrans in Chambers Europe 2024

Zes praktijkgroepen van BarentsKrants zijn opgenomen in de prestigieuze Chambers Europe Guide van 2024. Dit wordt onderstreept door de persoonlijke rankings van een aantal van onze advocaten en notarissen.
Lees verder
29 februari 2024
EU & Mededinging

Joost Fanoy en Tim Raats over het overtreden van concurrentieregels door reisplatforms

Waarom komen juist platformbedrijven in de knel met de mededingingsregels? Joost Fanoy en Tim Raats gaven hun visie op deze kwestie in het FD en bij BNR.
Lees verder
15 februari 2024
Commercial Litigation Corporate / M&A Corporate Litigation Financial Litigation Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame Octrooirecht & technologie

Chambers Global 2024 over BarentsKrans: “high-quality lawyers that are customer-oriented”

Ook in 2024 krijgt BarentsKrans weer een aantal mooie vermeldingen in de Chambers Global ranglijst. Naast drie teams ontvangen Michiel Martin, Martijn van Maanen, William Schonewille en Jaap Bremer een persoonlijke ranking.   
Lees verder
12 februari 2024
Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame

Jaap Bremer en BarentsKrans aanbevolen in nieuwe WTR 1000

In haar ranglijst van 2024 beschrijft de World Trademark Review Jaap als “respected figure in the domain” en “thriving in trademark and patent litigation”. Jaap wordt aanbevolen in de zilveren band.
Lees verder
18 januari 2024

BarentsKrans sluit zich aan bij Deltalinqs

Per 1 december 2023 heeft BarentsKrans zich aangesloten bij Deltalinqs, een netwerk dat de gezamenlijke belangen behartigt van de logistieke en industriële bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied.
Lees verder
17 januari 2024
Notarieel vastgoed Vastgoed

Noorderhoofd Real Estate koopt Walenweeshuis in Amsterdam

Noorderhoofd Real Estate heeft het Walenweeshuis, ook bekend als Maison Descartes, in Amsterdam gekocht. Jeffrey Koenecke en Jeremy de Vreede stonden Noorderhoofd Real Estate bij in deze aankoop.
Lees verder