In geprek balkon - BarentsKrans

Nieuws

29 februari 2024
EU & Mededinging

Joost Fanoy en Tim Raats over het overtreden van concurrentieregels door reisplatforms

Waarom komen juist platformbedrijven in de knel met de mededingingsregels? Joost Fanoy en Tim Raats gaven hun visie op deze kwestie in het FD en bij BNR.
Lees verder
15 februari 2024
Commercial Litigation Corporate / M&A Corporate Litigation Financial Litigation Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame Octrooirecht & technologie

Chambers Global 2024 over BarentsKrans: “high-quality lawyers that are customer-oriented”

Ook in 2024 krijgt BarentsKrans weer een aantal mooie vermeldingen in de Chambers Global ranglijst. Naast drie teams ontvangen Michiel Martin, Martijn van Maanen, William Schonewille en Jaap Bremer een persoonlijke ranking.   
Lees verder
12 februari 2024
Intellectuele Eigendom & Technologie Merken, modellen en reclame

Jaap Bremer en BarentsKrans aanbevolen in nieuwe WTR 1000

In haar ranglijst van 2024 beschrijft de World Trademark Review Jaap als “respected figure in the domain” en “thriving in trademark and patent litigation”. Jaap wordt aanbevolen in de zilveren band.
Lees verder
18 januari 2024

BarentsKrans sluit zich aan bij Deltalinqs

Per 1 december 2023 heeft BarentsKrans zich aangesloten bij Deltalinqs, een netwerk dat de gezamenlijke belangen behartigt van de logistieke en industriële bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied.
Lees verder
17 januari 2024
Notarieel vastgoed Vastgoed

Noorderhoofd Real Estate koopt Walenweeshuis in Amsterdam

Noorderhoofd Real Estate heeft het Walenweeshuis, ook bekend als Maison Descartes, in Amsterdam gekocht. Jeffrey Koenecke en Jeremy de Vreede stonden Noorderhoofd Real Estate bij in deze aankoop.
Lees verder
12 januari 2024
Corporate / M&A Estate Planning

Lisanne Vissers beëdigd tot notaris

Op 11 januari 2024 is Lisanne Vissers beëdigd tot notaris te Den Haag. Lisanne is sinds 2013 werkzaam binnen de sectie Corporate / M&A.
Lees verder
9 januari 2024
Aanbestedingsrecht EU & Mededinging Zorg

BarentsKrans benoemt Tim Raats tot partner

Advocaat Tim Raats is per 1 januari 2024 benoemd tot partner bij BarentsKrans. Tim is in 2011 gestart als advocaat bij BarentsKrans en maakt deel uit van het team EU & Mededinging.
Lees verder
14 december 2023
Corporate / M&A Publieke & Sociale-sector

Koen van Wijk beëdigd als toegevoegd notaris

Koen van Wijk is op 14 december 2023 beëdigd als toegevoegd notaris in het protocol van Robert-Jan Zwaan, notaris in Den Haag.
Lees verder
14 december 2023
Data & Privacy Intellectuele Eigendom & Technologie Technologie

Marc Elshof ‘Up and Coming’ volgens Chambers FinTech Legal

In de Chambers FinTech Legal 2024 is Marc Elshof opgenomen als ‘Up and Coming’, een welverdiende erkenning voor zijn expertise op het vlak van data en technologie.
Lees verder
8 november 2023
Kartelschade

BarentsKrans draagt bij aan de internationale uitgave Competition Litigation 2024

Nederland is één van de jurisdicties waarin veel kartelschadezaken worden gevoerd. Het BarentsKrans Kartelschadeteam, dat wordt gevormd door mededingingsrechtspecialisten en procesrechtspecialisten, schreef de Nederlandse bijdrage voor de 2024 editie van de onlangs verschenen International Comparative Legal Guide – Competition Litigation van ICLG.
Lees verder
1 oktober 2023
Data & Privacy Intellectuele Eigendom & Technologie

Forse uitbreiding van IE, Data & Technologie praktijk BarentsKrans door overstap Marc Elshof en team

Met Marc Elshof haalt BarentsKrans per 1 oktober 2023 een nieuwe partner in huis met ruime ervaring op het gebied van technologie, data en privacy. Ook Anouschka van de Graaf, Job Julicher en Julius Louter maken de overstap naar BarentsKrans.
Lees verder
29 september 2023
Estate Planning

Continuïteit van onderneming en vermogen: Estate Planning Update 2023

Op donderdag 28 september 2023 organiseerde BarentsKrans een nieuwe editie van de Estate Planning Update. Een panel van experts besprak naar aanleiding van Prinsjesdag diverse onderwerpen rondom estate planning, met als rode draad de continuïteit van onderneming en vermogen.
Lees verder