Nuray Aslan

T: +31 70 376 06 61
M: +31 6 46 11 04 43
E: nuray.aslan@barentskrans.nl
Bekijk Nuray Aslan op Linkedin

Nuray Aslan rondde eind 2017 haar master Privaatrecht met de specialisatie Commercieel Vermogensrecht af aan de Universiteit Utrecht. Zij werkt sinds augustus 2019 bij BarentsKrans, waar zij deel uitmaakt van de praktijkgroepen Vastgoed en Financieringen.

Binnen de praktijkgroep Financieringen treedt ze met name op voor financiële instellingen, investeerders, multinationals en vastgoed- en projectontwikkelaars bij het documenteren en structureren van financieringen.

Vanaf 2021 is Nuray ook werkzaam binnen de praktijkgroep Vastgoed. Binnen de praktijkgroep Vastgoed treedt ze met name op voor een gevarieerde groep cliënten in de projectontwikkeling, zowel in de profit sector als de non-profit sector (o.a. woningbouwcoöperaties, zorginstellingen) bij het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten voor publieke en private ondernemingen, aannemingsovereenkomsten, turn key-overeenkomsten en gronduitgiften. Daarenboven houdt Nuray zich bezig met vraagstukken op het terrein van ruimtelijke ordening, omgevingsvergunningen en bestuursrecht.

Aanbevelingen

Nuray Aslan is […] highly recommended, one of the up-and-coming lawyers at BarentsKrans. Legal 500, 2022

‘His team is complemented by Nuray Aslan who I think is going to be a future leader of the firm.’ – Legal 500, 2021

Werkervaring

  • NautaDutilh, werkstudent Financial Law (2016 – 2017)
  • Aegon, Financieel Klantcontact Specialist (2011 – 2015)

Opleiding

  • Universiteit Utrecht, Master Privaatrecht | Honoursprogramma Young Innovators (2016 – 2017)
  • Istanbul Bilgi University | Uitwisselingsprogramma (2016)
  • Universiteit Utrecht, Bachelor Rechtsgeleerdheid | Honoursprogramma Utrecht Law College (2012 –2016)

Talen

Nederlands, Engels en Turks

Recent van deze specialist

Nieuw wetsvoorstel opheffing verpandingsverboden

Op 29 mei 2020 is het langverwachte wetsvoorstel opheffing verpandingsverboden (hierna: Wetsvoorstel) bij de Tweede Kamer ingediend. Aanleiding voor dit Wetsvoorstel vormen de krachtige signalen die de regering al lange tijd met betrekking tot negatieve effecten van de verpandingsverboden op de financierbaarheid van ondernemingen ontving. Met het Wetsvoorstel wordt beoogd om bepaalde verpandingsverboden af te
Lees verder ›
Meer van deze specialist