Vastgoed

Het BarentsKrans vastgoed-team bestaat uit een groot aantal advocaten en notarissen met een ruime kennis en ervaring op het gebied van het vastgoed. Doordat onze advocaten en notarissen nauw samenwerken, kunnen wij onze cliënten begeleiden vanaf de eerste onderhandeling tot aan het beoogde eindresultaat. Dat kan zijn het structureren van en adviseren over onroerendgoedtransacties en vastgoedfinanciering, maar ook het kopen, verkopen, huren of verhuren van bedrijfsruimte of woonruimte. Wij hebben ruime ervaring met (het opstellen van) diverse overeenkomsten op het gebied van het vastgoed, het uitvoeren van due diligence onderzoeken en het oplossen van problemen tijdens de exploitatie, of dat nu ontstaat door een geschil, wijzigende belangen of faillissement.

Naast het privaatrecht behoort het bestuursrecht tot ons werkterrein. Wij adviseren geregeld over vergunningstrajecten, zoals die van de Wabo en over bestemmingsplanprocedures, over milieurecht, vergunning en concessies.

Ook bij geschillen staan wij voor onze cliënten klaar. Onze advocaten hebben een ruime ervaring in het procederen bij verschillende gerechten/commissies. Denk daarbij aan procedures bij de Rechtbank, een bezwaarschriftcommissie, de Huurcommissie, de Raad van State of de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Onze advocaten en notarissen hebben bijzondere expertise op het gebied van:

Aanbevelingen

“The team at BarentsKrans has strong transactional and contentious capabilities” – Legal 500, 2018

Onze specialisten