Koen van Wijk

T: +31 70 376 07 17
M: +31 6 15 36 68 99
E: koen.vanwijk@barentskrans.nl
Bekijk Koen van Wijk op Linkedin

Koen heeft zowel de master Notarieel recht als de master Fiscaal recht (beide 2015) afgerond en heeft al enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris. Sinds juni 2018 is Koen in dienst getreden bij BarentsKrans en op de sectie Corporate/M&A eveneens werkzaam als kandidaat-notaris. Binnen dit rechtsgebied is hij mede verantwoordelijk voor onder meer het opstellen van allerhande notariële documenten voor oprichtingen, grensoverschrijdende transacties, herstructureringen, fusies en overnames, splitsingen, corporate governance en reorganisaties. Daarnaast heeft Koen ervaring met het opzetten van grote goede doelen en heeft hij meerdere herstructureringen binnen de zorgsector doorgevoerd.

Door zijn grote passie voor reizen heeft Koen al veel van de wereld gezien. Door deze kennis van en ervaring met andere landen, culturen en inwoners beschikt hij over een breed wereldbeeld. Dit draagt bij aan zijn werkwijze: snel en persoonlijk. Mede hierdoor weet Koen direct in te spelen op de wensen en behoeften van zijn (internationale) cliënten. Daarbij spreekt Koen naast Nederlands en Engels ook Italiaans.

Nevenactiviteiten

Algemeen Bestuurslid Vereniging van Jonge Kandidaat-Notarissen Ring ‘s-Gravenhage
Lid Commissie Kandidaat-notarissen bij Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Lid Bondsraad Vereniging ANWB

Werkervaring

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Kandidaat-notaris (2015-2018)
Netwerk Notarissen, Juridisch assistent ondernemingsrecht (2013-2015)

Opleiding

Radboud Universiteit Nijmegen, master Notarieel recht (2013-2015)
Radboud Universiteit Nijmegen, master Fiscaal recht (2013-2015)
Luiss Guido Carli Universita, Rome, diverse juridische vakken in zowel Italiaans als Engels (2011)

Nieuws en publicaties

BarentsKrans staat KPN bij verkoop internationaal netwerk aan GTT bij

Koninklijke KPN N.V. (KPN) heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van zijn internationale netwerk aan GTT Communications (GTT), een wereldwijde provider van cloudnetwerken aan multinationale klanten. De transactie past binnen de strategie van KPN om het bedrijf sneller te vereenvoudigen. KPN gaat de opbrengst gebruiken om de operationele en financiële flexibiliteit te vergroten. Op de
Lees verder ›
Meer van deze specialist