Deal Incore
30 november 2023
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans adviseert verkopers bij verkoop van Incore Software

Incore Software verkoopt 100% van haar aandelen aan ICT Group. Incore biedt een SaaS-applicatie voor efficiënte samenwerking binnen de supply chain met een planning- en workflow-engine. Na de oprichting in 2007 door Martin en Ferdinand Swaters groeide de onderneming met de “Supply Chain Portal” uit tot een toonaangevende aanbieder in de retailsector. Bedrijven zoals Action, Bol.com, Carrefour, Jumbo, HEMA en Heijmans maken gebruik van de logistieke oplossingen van Incore.

Karim Henkens, CEO ICT Group: “De overname van Incore past in de strategie van ICT om toonaangevend te zijn in een aantal geselecteerde markten. Incore versterkt onze positie in de retail- en logistieke markten waar ze de krachten kunnen bundelen met onze bestaande merken: ICT Logistics, Yellowstar en OrangeNXT.”

Martin Swaters, directeur van Incore: “We kijken ernaar uit om onderdeel te worden van ICT Group. We zijn een klein bedrijf met grote klanten. Deze overname creëert de mogelijkheid om de dienstverlening aan onze klanten verder te professionaliseren en uit te breiden.”

Het team van Barentskrans dat Incore Software bijstond bij de verkoop bestond uit Harry Rek en Thomas van Hövell tot Westervlier.