Cliënten noemen ons betrokken, deskundig ofwel: dedicated

Wie zijn wij?

BarentsKrans is een gespecialiseerd onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor voor de zakelijke markt. Met 80 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

De beste oplossing vinden voor uw juridische vraagstukken en dan samen met u het beste resultaat behalen, dat doen we graag en dat doen we goed. We zijn maatschappelijk betrokken, gefocust, betrouwbaar en pragmatisch.

Met de term dedicated doen wij u en onszelf een belofte. Wat houdt deze belofte in? Wij staan voor kwaliteit. Wij leveren inhoudelijk hoogstaand werk. Wij gaan voor het resultaat dat voor u het beste werkt. Wij zijn toegankelijk. Wij delen graag onze kennis met u.

Wij werken met compacte teams van specialisten. Dat zorgt voor werkplezier: wij werken op hoog juridisch niveau en kunnen daarbij intensief persoonlijk contact houden met u en met elkaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dat reikt vaak verder dan juridisch-inhoudelijke kennis en vereist ook strategisch inzicht en een praktische instelling.

Onze expertises      Bekijk onze video