Cliënten noemen ons betrokken, deskundig ofwel: dedicated

Wie zijn wij?

BarentsKrans is een gespecialiseerd onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor voor de zakelijke markt. Met 90 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

De beste oplossing vinden voor uw juridische vraagstukken en dan samen met u het beste resultaat behalen, dat doen we graag en dat doen we goed. We zijn maatschappelijk betrokken, gefocust, betrouwbaar en pragmatisch.

Met de term dedicated doen wij u en onszelf een belofte. Wat houdt deze belofte in? Wij staan voor kwaliteit. Wij leveren inhoudelijk hoogstaand werk. Wij gaan voor het resultaat dat voor u het beste werkt. Wij zijn toegankelijk. Wij delen graag onze kennis met u.

Wij werken met compacte teams van specialisten. Dat zorgt voor werkplezier: wij werken op hoog juridisch niveau en kunnen daarbij intensief persoonlijk contact houden met u en met elkaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dat reikt vaak verder dan juridisch-inhoudelijke kennis en vereist ook strategisch inzicht en een praktische instelling.

Onze expertises      Bekijk onze video