1 november 2017
Leestijd: 1 minuten

MVGM neemt Actys Wonen en Actys VvE over

Vastgoedbeheerder MVGM neemt per 1 november 2017 Actys wonen en Actys VvE over. Zowel Actys als MVGM zijn grote spelers in vastgoedbeheer en verhuur. De overname van Actys zal de positie van MVGM als marktleider in residentieel vastgoed verder versterken.

Actys beheert ongeveer 20.000 huurwoningen en parkeerplaatsen en ongeveer 200 Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Verder verzorgt Actys ruim 3.000 woningverhuringen per jaar.

MVGM

Koper MVGM beheert residentieel vastgoed en VvE’s. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van beheer voor 3 miljoen vierkante meter commercieel onroerend goed, vastgoedtaxaties en de koop- en verkoop, huur- en verhuur van vastgoed. Door de overname van Actys zal de bestaande beheerportefeuille van MVGM –met 60.000 huurwoningen, ruim 9.000 woningverhuringen per jaar en 3.000 VvE’s– fors uitbreiden.

Bijdrage BarentsKrans

Een team van BarentsKrans (advocatuur: Rhamsey Croes en Annemiek Hogeterp en notariaat: Lisanne Vissers) heeft, in nauwe samenwerking met Solveigh, MVGM geadviseerd bij deze overname.