Koen van Wijk
14 december 2023
Leestijd: 2 minuten

Koen van Wijk beëdigd als toegevoegd notaris

Koen van Wijk is op 14 december 2023 beëdigd als toegevoegd notaris in het protocol van Robert-Jan Zwaan, notaris in Den Haag.

Koen is werkzaam op de sectie Corporate / M&A van BarentsKrans en is gespecialiseerd in semipubliek ondernemingsrecht. Hierbij richt hij zich op de advisering en structurering van zorgorganisaties, culturele instellingen, publiek-private samenwerkingsverbanden en goede doelen. Koen heeft ruime kennis van de toepasselijke bijzondere regelgeving en governancecodes. Hij zet zich in om de juridische regelgeving te laten aansluiten bij het doel en de missie van de organisatie. Hierbij vindt Koen het belangrijk een organisaties echt te begrijpen en als trusted advisor organisaties te ondersteunen.

Koen: “De stap tot toegevoegd notaris is een mooie mijlpaal en past bij mijn verdere groei binnen BarentsKrans. Het geeft mij de ruimte om zelfstandig de bijzondere notariële akten binnen mijn vakgebied tot stand te brengen en de semipubliekrechtelijke ondernemingsrechtpraktijk verder uit te bouwen.”

Robert-Jan: “De beëdiging van Koen is een bevestiging van de ambities van Koen en van ons kantoor. Koen heeft hard gewerkt aan een eigen praktijkspecialisme (semipubliek ondernemingsrecht) en het is meer dan verdiend dat hij als toegevoegd notaris zelfstandig akten kan passeren. BarentsKrans, Koen en ik kijken uit naar een mooie toekomst.”