Estate planning Update 2022
18 oktober 2022
Leestijd: 1 minuten

Eerste editie Estate Planning Update

Op donderdag 13 oktober 2022 vond de eerste BarentsKrans Estate Planning Update plaats, een evenement dat geheel in het teken stond van actualiteiten rondom familiebedrijven.

Onder leiding van prof. dr. Frans Sonneveldt (counsel bij Mazars Private Clients) vond een paneldiscussie plaats, waarbij onderwerpen ter sprake kwamen die verband houden met maatschappelijke tendens, corporate en family governance en de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR).

Het panel werd gevormd door prof. dr. Marta Berent-Braun (Van Lanschot Kempen hoogleraar Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek aan Nyenrode Business Universiteit), drs. Yanka Ditewig RB (vermogensbeheerder bij Van Lanschot Kempen), mr. Charlotte Zandvoort-Gerritsen (fiscalist bij Meijburg & Co) en BarentKrans’ Lisanne Vissers.

Zij bespraken diverse prikkelende stellingen als ‘Afschaffing van de bedrijfsopvolgingsregeling zal leiden tot een natuurlijkere bedrijfsopvolging’. De stellingen zorgden ook voor een interessante discussie met de genodigden. Na afloop was er gelegenheid om de discussie voort te zetten onder het genot van een hapje en drankje. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en hebben al volop ideeën voor de volgende editie.

Voor meer informatie over de Estate Planning Update kunt u contact opnemen met Lisanne Vissers of Danka Saija.