Leonoor Lieben
2 juli 2021
Leestijd: 1 minuten

Beëdiging Leonoor Lieben als toegevoegd notaris

Leonoor Lieben (senior medewerker bij BarentsKrans in Den Haag) is op 1 juli 2021 beëdigd als toegevoegd notaris in het protocol van Jeffrey Koenecke, notaris in Den Haag.

Leonoor maakt deel uit van de sectie vastgoed van BarentsKrans en heeft ruime ervaring met verschillende facetten van het commerciële vastgoed. Zij houdt zich onder meer bezig met het begeleiden van vastgoedtransacties, projectontwikkeling en het splitsen van multifunctionele projecten in appartementsrechten. Daarnaast richt Leonoor zich op het (geven van advies bij het) vestigen van erfpacht- en/of opstalrechten in het kader van (her)ontwikkelings- en duurzame energieprojecten. De beëdiging van Leonoor als toegevoegd notaris past bij de verdere groei van BarentsKrans en haar succesvolle vastgoedpraktijk.

Jeffrey zegt hierover: “De beëdiging van Leonoor is een bevestiging van de groei van kantoor en de rol die Leonoor daarin speelt. Het is meer dan verdiend dat zij ook het passeren van de notariële akte zelfstandig kan bewerkstelligen. BarentsKrans, Leonoor en ik kijken uit naar een zonnige toekomst.