DataByte Interstellar
23 maart 2021
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans adviseert aandeelhouders van DataByte bij de verkoop aan Interstellar

BarentsKrans heeft de aandeelhouders van IT-dienstverlener DataByte geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen aan Interstellar.

DataByte werd in 1987 opgericht en groeide uit tot een bekende IT-speler in Zuidwest-Nederland met vestigingen in Steenbergen en Berkel en Rodenrijs. Met 85 betrokken IT-specialisten, 450 klanten en een sterke verankering in de zorg, maakindustrie, zakelijke dienstverlening en het MKB-segment, is DataByte al meer dan 30 jaar een bekende naam in de regio en daarbuiten.

Interstellar bestaat uit een collectie van IT-dienstverleners Solimas, Exite ICT en CSN Groep en specialisten op het gebied van cloud en security Fundaments, DataExpert en Pinewood. Met de overname is DataByte daar nu aan toegevoegd. Alle bedrijven binnen Interstellar zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit. Samen vormen zij één sterke collectie, waarin ondernemerschap als kernwaarde centraal staat.

Michiel Martin, Anne-Rieke van der Linden, Anne Monique Huijg en Koen van Wijk traden op als juridisch adviseurs bij deze transactie.