Rogier Duk

T: +31 70 376 07 26
E: rogier.duk@barentskrans.nl

Mr. R.A.A. Duk (1947) heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Columbia University School of Law. Na van 1970 tot 1972 aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam te zijn geweest als wetenschappelijk medewerker sociaal-economisch recht is hij sinds 1 april 1972 advocaat te ’s-Gravenhage, eerst bij het huidige kantoor De Brauw Blackstone Westbroek en sinds 1 januari 2012 bij BarentsKrans. Hij is een gespecialiseerd advocaat arbeidsrecht in ruime zin, (individueel en collectief) arbeidsovereenkomstenrecht en medezeggenschapsrecht. Hij beoefent zowel de feitelijke als de cassatiepraktijk.

Daarnaast is Rogier Duk redacteur van SEW en van eerst SMA, thans TRA en publiceert regelmatig. Met Prof. Bouwens is hij de bewerker van Van der Grinten Arbeidsovereenkomstenrecht (de 26e druk verschijnt in het najaar van 2017). Verder doceert hij aan verschillende PAO-cursussen, zoals de Grotius Academie, de Academie voor de Rechtspraktijk en de SSR .

In de periode van november 2013 tot november 2015 was Rogier Duk verbonden aan de Erasmus School of Law als bijzonder hoogleraar Bijzondere Arbeidsverhoudingen.

Aanbevelingen

Interviewees highlight Rogier Duk  as an “extremely well-known” figure in the market. He maintains a superb reputation for his capacity to handle complex employment law cases. – Chambers Europe 2019

A renowned Supreme Court litigator, Rogier Duk is lauded as “a guru” in Dutch employment and recognised for the “vast experience and seniority he brings to the table.”Chambers Europe, 2018

Rogier Duk is ‘a name and an institution within employment law’.Legal 500

 

Nieuws en publicaties

Meer van deze specialist

Gerelateerde evenementen