Annemarie Janssens

T: +31 70 376 06 53
E: annemarie.janssens@barentskrans.nl
Bekijk Annemarie Janssens op Linkedin

Annemarie is sinds april 2019 werkzaam bij BarentsKrans. Zij maakt deel uit van de sectie Vastgoed. Annemarie richt zich op projectontwikkeling en privaatrecht in relatie tot de publieke sector, maar adviseert ook op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht en procedures.

Annemarie is van januari 2020 tot juli 2022 werkzaam geweest binnen de Corporate/ M&A praktijk, waar zij ruime kennis heeft opgedaan van het ondernemingsrecht. Zij adviseerde cliënten over diverse ondernemingsrechtelijke kwesties, met name nationale en internationale fusies en overnames, private equity transacties en joint ventures.

Opleiding

  • Universiteit Leiden, master Civiel Recht (2019)
  • Universiteit Leiden, bachelor Rechtsgeleerdheid (2017)

Recent van deze specialist

Deal Exasun en Wienerberger meest innovatieve deal 2021/2022

De deal tussen Exasun en Wienerberger heeft tijdens de M&A Awards van M&A Professionals Den Haag op 7 september jl. de prijs gewonnen voor meest innovatieve deal 2021/2022. BarentsKrans adviseerde Exasun bij de totstandkoming van deze samenwerking. Het Haagse Exasun produceert esthetische ‘building integrated photovoltaic” (BIPV) glas-glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur.
Lees verder ›

BarentsKrans adviseert Van De Velde Packaging bij de koop van De Dozenhal

BarentsKrans heeft Van De Velde Packaging geadviseerd bij de koop van De Dozenhal. De Dozenhal heeft twee magazijnen en een productievestiging in Nederland en een verkoopteam in Duitsland. Het bedrijf claimt “de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland” in huis te hebben. “In de productielocatie in Nederland worden golfkartonnen dozen in kleine hoeveelheden geproduceerd”, stelt
Lees verder ›

BarentsKrans adviseert Quadrum Capital bij investering in JASA Group

Een team van BarentsKrans heeft investeringsmaatschappij Quadrum Capital geadviseerd bij haar investering in JASA Group. JASA ontwikkelt, assembleert en produceert verpakkingsmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen. CEO van JASA, Eduard de Haan: “De no-nonsense mentaliteit van Quadrum past uitstekend bij ons DNA. De echte kennis en oprechte betrokkenheid en interesse in onze business en markten
Lees verder ›

BarentsKrans adviseert bij de verkoop van Liones Holding B.V. aan het Britse RWS Holdings

BarentsKrans heeft Benedictus Holding B.V. en T. Kuyvenhoven Holding B.V. geadviseerd bij de verkoop van Liones Holding B.V., een bedrijf dat via haar Nederlandse dochtervennootschappen (waaronder Fonto Group B.V.) software levert voor zogenaamde structured content authoring, aan SDL Holdings B.V., een (indirecte) dochtervennootschap van het Britse RWS Holdings. Met deze overname zijn Liones Holding B.V.
Lees verder ›
Meer van deze specialist