Annemarie Janssens

T: +31 70 376 06 53
E: annemarie.janssens@barentskrans.nl
Bekijk Annemarie Janssens op Linkedin

Annemarie werkt sinds april 2019 bij BarentsKrans, waar zij als advocaat deel uitmaakt van de sectie Corporate/ M&A. Zij houdt zich bezig met verschillende ondernemingsrechtelijke zaken in het kader van onder andere nationale en internationale fusies en overnames, private equity transacties en joint ventures.

Hiervoor is zij ruim anderhalf jaar werkzaam geweest op de sectie Vastgoed binnen BarentsKrans, waarbij een sterke focus lag op (ruimtelijk) bestuursrecht, omgevingsrecht, projectontwikkeling en overheidsprivaatrecht.

Opleiding

  • Universiteit Leiden, master Civiel Recht (2017-2019)
  • Universiteit Leiden, bachelor Rechtsgeleerdheid (2013-2017)

Recent van deze specialist

BarentsKrans adviseert Quadrum Capital bij investering in JASA Group

Een team van BarentsKrans heeft investeringsmaatschappij Quadrum Capital geadviseerd bij haar investering in JASA Group. JASA ontwikkelt, assembleert en produceert verpakkingsmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen. CEO van JASA, Eduard de Haan: “De no-nonsense mentaliteit van Quadrum past uitstekend bij ons DNA. De echte kennis en oprechte betrokkenheid en interesse in onze business en markten
Lees verder ›

BarentsKrans adviseert bij de verkoop van Liones Holding B.V. aan het Britse RWS Holdings

BarentsKrans heeft Benedictus Holding B.V. en T. Kuyvenhoven Holding B.V. geadviseerd bij de verkoop van Liones Holding B.V., een bedrijf dat via haar Nederlandse dochtervennootschappen (waaronder Fonto Group B.V.) software levert voor zogenaamde structured content authoring, aan SDL Holdings B.V., een (indirecte) dochtervennootschap van het Britse RWS Holdings. Met deze overname zijn Liones Holding B.V.
Lees verder ›

BarentsKrans adviseert bij de investering door ABP en Shell Ventures in enie.nl            

Ooit geïnspireerd geraakt door de klimaatdocumentaire An Inconvenient Truth hebben de broers Patrick en Milan van der Meulen enie.nl opgericht met de missie om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken, en zo een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatvraagstuk. BarentsKrans adviseerde ABP en Shell Ventures bij de investering in enie.nl. Met
Lees verder ›
Meer van deze specialist