Solliciteren

De lat ligt hoog bij BarentsKrans als het gaat om juridische kwaliteit. We werken aan uitdagende zaken op hoog juridisch niveau. Dit doen wij met een team van slimme, zelfstandige en ondernemende mensen. Mensen die denken in oplossingen, die creatief zijn en met passie hun werk doen. Herken jij je hierin en ben je bereid net dat stapje extra te doen? Dan pas jij bij BarentsKrans. Is er geen vacature die bij jou past, maar spreekt BarentsKrans je wel aan? Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter Nando Dons of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure verloopt als volgt: na ontvangst van je sollicitatie bekijken de HR-manager en de verantwoordelijke jurist jouw stukken. Kort daarna hoor je of je wordt uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek.

De eerste ronde bestaat uit een oriënterend gesprek met twee partners van ons kantoor en een assessment. Tijdens het gesprek ligt de focus op wederzijdse kennismaking. We bespreken verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het verloop van je studie, je nevenwerkzaamheden, je interesses en je motivatie voor het juridische vak en voor BarentsKrans. Aansluitend aan het gesprek maak je bij ons op kantoor een online persoonlijkheids- en capaciteitentest.

Heb je beide onderdelen goed doorlopen? Dan ben je door naar de tweede ronde. Je hebt dan een gesprek met twee partners waarin je competenties uitgebreid aan de orde komen en ook juridisch-inhoudelijk je kennis wordt getoetst. Aansluitend lunch je met twee van onze juristen. Na de tweede ronde hoor je binnen een aantal dagen van ons of we je een aanbod doen.

Sollicitatieformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Voeg hier je cv toe (Plus eventueel overige documenten)