Kennismaken met BarentsKrans

BarentsKrans zo-mr dag

Ieder jaar in juli organiseren we de BarentsKrans zo-mr dag. De ideale gelegenheid om een hele dag kennis te maken met ons kantoor. Je speelt een actieve rol in een bestaande casus, je ontmoet onze juristen en je proeft de sfeer op ons kantoor. Tijdens de barbecue op het strand kun je met ons napraten over de dag. Lees meer >>

Haags Hoppen

Wil jij in één keer kennismaken met drie mooie Haagse kantoren? Dat kan tijdens Haags Hoppen, het evenement dat BarentsKrans samen met Bird & Bird en Pels Rijcken introduceerde om toptalent naar Den Haag te halen. Wil jij aankomend jaar ook deelnemen aan Haags Hoppen? De eerstvolgende editie vindt plaats op 1 juni 2017. Meer informatie vind je op onze evenementenpagina.

Meesters in cassatie

BarentsKrans biedt ambitieuze masterstudenten met goede studieresultaten de kans om kennis te maken met haar cassatiepraktijk en ervaring op te doen met procederen in cassatie tijdens de masterclass ‘Meesters in cassatie’. Wil je op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende masterclass? Houd dan onze website in de gaten of stuur een e-mail aan meestersincassatie@barentskrans.nl

Masterclasses en in-house dagen

Tweemaal per jaar vindt er op ons kantoor een STEP-inhousedag plaats. Ook organiseren wij geregeld kantoorbezoeken en masterclasses in samenwerking met diverse studie- of studentenverenigingen. Kijk op onze evenementenpagina om te zien welke evenementen de komende tijd plaatsvinden.

BarentsKrans Meet & Eat

Vier keer per jaar organiseert BarentsKrans de Meet & Eat voor rechtenstudenten. Onder het genot van een lekkere lunch maak je kennis met onze kantoorgenoten en kun je hen alles vragen over hun ervaringen als advocaat of kandidaat-notaris bij BarentsKrans. Na de lunch volgt een rondleiding door kantoor en krijg je nog meer informatie over de verschillende secties binnen BarentsKrans. Schuif je bij ons aan? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Inschrijven studentenevenement

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Voeg hier je cv toe (Plus eventueel overige documenten)