Kennismaken met BarentsKrans

BarentsKrans Zo-mrdag

Ieder jaar in juli organiseren we de BarentsKrans zo-mr dag. De ideale gelegenheid om een hele dag kennis te maken met ons kantoor. Je speelt een actieve rol in een bestaande casus, je ontmoet onze juristen en je proeft de sfeer op ons kantoor. Tijdens de barbecue op het strand kun je met ons napraten over de dag. Bekijk de aftermovie van de 2018-editie op ons YouTube kanaal. Actuele data vind je op onze evenementenpagina.

Haags Hoppen

Wil jij in één keer kennismaken met drie mooie Haagse kantoren? Dat kan tijdens Haags Hoppen, het jaarlijks terugkerende evenement dat BarentsKrans samen met Bird & Bird en Pels Rijcken heeft geïntroduceerd om toptalent naar Den Haag te halen. Dit ‘verfrissende en originele’ concept werd zelfs beloond met de NJC Award voor beste studentenevenement. Een sfeerimpressie van de dag vind je op ons YouTube kanaal. Voor meer informatie en actuele data kun je onze evenementenpagina bezoeken.

Meesters in cassatie

BarentsKrans biedt ambitieuze masterstudenten met goede studieresultaten de kans om kennis te maken met haar cassatiepraktijk en ervaring op te doen met procederen in cassatie tijdens de masterclass ‘Meesters in cassatie’. Wil je op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende masterclass? Houd dan onze website in de gaten of stuur een e-mail naar meestersincassatie@barentskrans.nl

Masterclasses en in-house dagen

Tweemaal per jaar vindt er op ons kantoor een STEP-inhouse dag plaats. Ook organiseren wij geregeld kantoorbezoeken en masterclasses in samenwerking met diverse studie- of studentenverenigingen. Kijk op onze evenementenpagina om te zien welke evenementen de komende tijd plaatsvinden.

BarentsKrans Meet & Eat

Vier keer per jaar organiseert BarentsKrans de Meet & Eat voor rechtenstudenten. Onder het genot van een lekkere lunch maak je kennis met onze kantoorgenoten en kun je hen alles vragen over hun ervaringen als advocaat of kandidaat-notaris bij BarentsKrans. Na de lunch volgt een rondleiding door kantoor en krijg je nog meer informatie over de verschillende secties binnen BarentsKrans. Schuif je bij ons aan? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Inschrijven studentenevenement

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Voeg hier je cv toe (Plus eventueel overige documenten)