Kayleigh Mollema

T: +31 70 376 06 37
M: +31 61 550 77 59
E: kayleigh.mollema@barentskrans.nl
Bekijk Kayleigh Mollema op Linkedin

Kayleigh is vanaf oktober 2022 werkzaam bij BarentsKrans als kandidaat-notaris op de praktijk Estate planning. Als estate planner helpt zij ondernemers en vermogende particulieren om de vermogensoverheveling naar de volgende generatie zowel civiel- als fiscaalrechtelijk optimaal vorm te geven. Zij stelt onder andere (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en schenkingsakten op en adviseert hierover.

In 2022 rondde Kayleigh de master Notarieel Recht af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor volgde zij aan de dezelfde universiteit een pre-master Fiscaal Recht. Gedurende haar masteropleiding is Kayleigh in het bankwezen werkzaam geweest als customer due diligence analist.

Werkervaring

  • Co√∂peratieve Rabobank U.A., CDD-analist Natuurlijke Personen (2022)

Opleidingen

  • Rijksuniversiteit Groningen, Master Notarieel recht (2022)

Recent van deze specialist

Nihilbeding in huwelijkse voorwaarden: nietigheid of contractsvrijheid?

Huwelijkse voorwaarden bevatten veelal regelingen ten aanzien van de vermogensrechtelijke afwikkeling van een echtscheiding. Bij het aangaan van huwelijkse voorwaarden komt aan de (aanstaande) echtgenoten contractsvrijheid toe. Deze contractsvrijheid is echter wel begrensd, de huwelijkse voorwaarden mogen niet in strijd zijn met de wet. Op 25 november 2022 heeft de Hoge Raad in lijn met
Lees verder ›