Jocelynn Tetelepta

T: +31 70 376 07 99
E: jocelynn.tetelepta@barentskrans.nl
Bekijk Jocelynn Tetelepta op Linkedin

Sinds juli 2018 werkt Jocelynn bij BarentsKrans. Zij rondde in 2010 haar rechtenstudie af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met twee masters (bedrijfsrecht en financieel recht). In januari 2011 is Jocelynn beëdigd als advocaat.

Jocelynn is gespecialiseerd in (internationale) commerciële contracten en heeft ruime ervaring in geschillenbeslechting. Zij heeft vele gerechtelijke procedures en internationale arbitrageprocedures gevoerd (NAI, Nofota, NZV). Jocelynn stelt ook veelvuldig commerciële contracten op zoals distributieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en logistieke overeenkomsten. Zij adviseert en procedeert over (de beëindiging van) commerciële contracten en aansprakelijkheidskwesties. Jocelynn weet complexe zaken helder en concreet te maken voor haar cliënten. Cliënten waarderen haar pragmatische aanpak en de tomeloze energie die zij in iedere zaak steekt. Deze aanpak en haar kennis van zaken geven cliënten de rust en het comfort om zich in alle vertrouwen te blijven richten op hun core business.

In 2017 rondde Jocelynn de Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren cum laude af. Jocelynn schreef mee aan een internationaal handboek over agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten getiteld ‘’International Commercial Agency and Distribution Agreements”, dat in 2017 door Wolters Kluwer is uitgegeven.

Werkervaring

Kneppelhout & Korthals N.V., advocaat (2011 – 2018)
Stephenson Harwood LLP, secondee (2018)
Juridisch up to Date, redacteur rubriek Commerciële Contracten, Transport en Logistiek (2015-2018)

Opleiding

Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren (cum laude) (2017)
Erasmus Universiteit Rotterdam, Master Bedrijfsrecht (2010)
Erasmus Universiteit Rotterdam, Master Financieel Recht (2010)

Nieuws en publicaties

Hoe zorgt u ervoor dat uw algemene voorwaarden van toepassing zijn?

Veel bedrijven gebruiken algemene voorwaarden. Dat wil zeggen: zij laten algemene voorwaarden opstellen en plaatsen deze voorwaarden op hun website. Maar hoe zorgen zij ervoor dat hun algemene voorwaarden ook daadwerkelijk van toepassing zijn op de overeenkomsten die zij sluiten? Aan het antwoord op deze vraag besteden bedrijven vaak minder aandacht. Vragen over toepasselijkheid van
Lees verder ›
Meer van deze specialist