Jocelynn Tetelepta

T: +31 70 376 07 99
E: jocelynn.tetelepta@barentskrans.nl
Bekijk Jocelynn Tetelepta op Linkedin

Jocelynn is gespecialiseerd in (internationale) commerciële contracten. Jocelynn stelt veelvuldig commerciële contracten op zoals distributieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten, consultancy contracten, overeenkomsten van opdracht en koopovereenkomsten. Daarnaast adviseert en procedeert zij over (de beëindiging van) commerciële contracten en aansprakelijkheidskwesties. Jocelynn heeft vele gerechtelijke procedures en internationale arbitrageprocedures gevoerd (NAI, Nofota, NZV) en is secretaris bij het Nederlands Arbitrage Instituut. Jocelynn weet complexe zaken helder en concreet te maken voor haar cliënten. Cliënten waarderen haar pragmatische aanpak en de tomeloze energie die zij in iedere zaak steekt. Deze aanpak en haar kennis van zaken geven cliënten de rust en het comfort om zich in alle vertrouwen te blijven richten op hun core business.

In 2017 rondde Jocelynn de Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren cum laude af. Jocelynn schreef mee aan het internationale handboek “International Commercial Agency and Distribution Agreements” dat in 2017 door Wolters Kluwer is uitgegeven. Sinds juli 2018 is Jocelynn werkzaam bij BarentsKrans.

Nevenactiviteiten

Secretaris bij het Nederlands Arbitrage Instituut
Lid van de International Association of Young Lawyers (AIJA)
Lid van de Vereniging voor Distributie-, Franchise-, en Agentuurrecht (Vereniging DFA)

Werkervaring

Kneppelhout & Korthals N.V., advocaat (2011 – 2018)
Stephenson Harwood LLP, secondee (2018)
Tijdschrift Juridisch up to Date, redacteur rubriek Commerciële Contracten, Transport en Logistiek (2015-2018)

Opleiding

Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren (cum laude) (2017)
Erasmus Universiteit Rotterdam, Master Bedrijfsrecht (2010)
Erasmus Universiteit Rotterdam, Master Financieel Recht (2010)

Nieuws en publicaties

Hoe zorgt u ervoor dat uw algemene voorwaarden van toepassing zijn?

Veel bedrijven gebruiken algemene voorwaarden. Dat wil zeggen: zij laten algemene voorwaarden opstellen en plaatsen deze voorwaarden op hun website. Maar hoe zorgen zij ervoor dat hun algemene voorwaarden ook daadwerkelijk van toepassing zijn op de overeenkomsten die zij sluiten? Aan het antwoord op deze vraag besteden bedrijven vaak minder aandacht. Vragen over toepasselijkheid van
Lees verder ›
Meer van deze specialist

Gerelateerde evenementen