Rhamsey Croes
6 januari 2017
Leestijd: 1 minuten

Rhamsey Croes benoemd tot partner Corporate/M&A

Rhamsey Croes is per 1 januari 2017 benoemd tot partner Corporate / M&A bij BarentsKrans. Rhamsey is fusie- en overname advocaat en treedt op voor zowel strategische als private equity partijen en management. Hij adviseert ten aanzien van fusie- en overnametransacties in de mid market. Nationaal en internationaal. Rhamsey heeft een bijzondere track record van overnametransacties in de IT-sector en daarnaast ten aanzien van OEMs en dienstverleners.

Rhamsey Croes is sinds december 2015 verbonden aan BarentsKrans. Het afgelopen jaar was hij onder andere betrokken bij de overname van Infotheek International B.V. door het Zweedse Altor Private Equity, de overname van softwareprovider Vicrea door Total Specific Solutions (TSS) en de advisering van Huisman Equipment bij de internationale joint venture met OOS en China Merchant Industry Holdings.

Rhamsey (1978) startte zijn carrière  in 2004 als advocaat Corporate / M&A bij Simmons & Simmons. Van 2013 tot 2015 werkte hij Cordemeyer & Slager / Advocaten, een in de IT-markt gespecialiseerd nichekantoor, waar hij verantwoordelijk was voor de ondernemingsrechtpraktijk.