4 oktober 2018
Leestijd: 2 minuten

Jeffrey Koenecke beëdigd tot notaris

Jeffrey Koenecke is op 4 oktober 2018 door de rechtbank Den Haag beëdigd tot notaris te Den Haag.

Jeffrey richt zich met zijn notariële praktijk op commercieel vastgoed, samen met zijn team. Hij begeleidt met name vastgoedtransacties en adviseert private en institutionele beleggers, asset-managers, ontwikkelaars, zorginstellingen, woningcorporaties en investeerders in duurzaam vastgoed.

Jeffrey Koenecke: “De sectie Vastgoed binnen BarentsKrans heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. We werken steeds meer aan complexe zaken voor toonaangevende cliënten. Dat ik nu notaris  geworden ben  bij BarentsKrans geeft mij een trots gevoel. Ik kijk er naar uit de komende jaren mijn notariële steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Vastgoed-expertise van ons kantoor.

Samen met notaris Robert-Jan Zwaan (Corporate/M&A) geeft Jeffrey Koenecke leiding aan het notariële team van BarentsKrans. Robert-Jan Zwaan: “Jeffrey en ik werken al acht jaar intensief samen in transacties op het snijvlak van vastgoed- en ondernemingsrecht. De praktijk van Jeffrey heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zijn benoeming tot notaris is dan ook een logische volgende stap.”

 Jeffrey Koenecke is sinds 2010 verbonden als partner aan BarentsKrans. Daarnaast is hij bestuurslid van de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS).