3 januari 2019
Leestijd: 2 minuten

Drie nieuwe partners: Lisanne Vissers, Nicole Soliana en Jan-Willem de Jong

Lisanne Vissers, Nicole Soliana en Jan-Willem de Jong zijn per 1 januari 2019 benoemd tot partner.  Lisanne Vissers is kandidaat-notaris Corporate/M&A, Nicole Soliana is advocaat Vastgoed en Jan-Willem de Jong is advocaat Corporate & Commercial Litigation. De benoeming van drie ambitieuze, ondernemende partners past in de groeistrategie van BarentsKrans.

Lisanne Vissers

Lisanne Vissers (1988) richt zich op de transactiegerichte notariële ondernemingspraktijk en focust zich daarbij op familiebedrijven. Daarnaast adviseert zij nationale en internationale ondernemingen bij het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren, (grensoverschrijdende) herstructureringen, juridische fusies en splitsingen en ‘corporate governance’-vraagstukken. Lisanne is sinds 2013 verbonden aan BarentsKrans. Daarvoor was zij werkzaam als kandidaat-notaris bij Dirkzwager.

Nicole Soliana

Nicole Soliana (1984) is advocaat op het gebied van contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht, met een focus op vastgoed/projectontwikkeling en overheden. Zij is in het bijzonder gespecialiseerd in overheidsprivaatrecht en daarnaast houdt zij zich bezig met omgevingsrecht, huurrecht en (civiel) bouwrecht. Nicole Soliana is sinds begin 2018 aan BarentsKrans verbonden. Daarvoor was zij zeven jaar werkzaam als advocaat bij Loyens & Loeff.

Jan-Willem de Jong

Jan-Willem de Jong (1980) is gespecialiseerd in het behandelen van complexe massaschadezaken. Bij BarentsKrans houdt hij zich in het bijzonder bezig met kartelschadezaken en securities litigation. Jan-Willem treedt in dit soort procedures op voor benadeelden van verboden kartelafspraken en door beursvennootschappen misleide beleggers.  Jan-Willem is in 2017 van Houthoff overgestapt naar BarentsKrans.