BarentsKrans adviseert verkopers bij verkoop aandelen Royal Sens
8 november 2019
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans adviseert verkopers bij verkoop aandelen Royal Sens

BarentsKrans heeft de verkopers geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen in Royal Sens aan private equity investeerder Quadrum Capital.

Sinds haar oprichting in 1896 is Royal Sens uitgegroeid tot toonaangevend producent van hoogwaardige etiketten voor de food- en non-food verpakkingsindustrie. Vanuit twee productielocaties in Nederland en kantoren in Duitsland en Engeland bedient Royal Sens gerenommeerde nationale en internationale klanten.

Quadrum Capital is een landelijk opererende investeringsmaatschappij met kantoren in Oost- en West-Nederland. Quadrum Capital heeft een sterke ondernemersmentaliteit en een brede portefeuille van deelnemingen in diverse sectoren.

Jan Geitenbeek, CEO van Royal Sens: “Wij hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en hebben ambitieuze investeringsplannen om deze groei verder voort te zetten. De keuze om Royal Sens aan Quadrum Capital te verkopen sluit hier naadloos bij aan. Quadrum Capital deelt onze lange termijnvisie en brengt kennis en financiële slagkracht in. Als bedrijven delen we bovendien met ‘ondernemerschap, vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit’ dezelfde kernwaarden. Voor ons zijn hiermee de ideale ingrediënten aanwezig om de sterke positie van Royal Sens samen verder uit te bouwen.’