Michiel Martin in top 10 beste M&A advocaten

Meer artikelen over:Corporate / M&A

Michiel Martin behoort tot de top 10 belangrijkste M&A advocaten van Nederland. Consultancy.nl zet de belangrijkste dealmakers van Nederland op een rij, op financieel en juridisch gebied. Het platform baseert zich daarbij op de M&A League Tables van 2016.

De Nederlandse M&A markt is bezig met een revival. In 2016 presteert de M&A markt vooralsnog zeer sterk. In de eerste zes maanden van 2016 werden 260 transacties gesloten met een waarde van €20 miljard.

In het M&A– en deallandschap heerst altijd de belangrijke vraag: wie heeft de deals mogen begeleiden? Om een antwoord op deze vraag te krijgen zijn er diverse internationale bronnen die geraadpleegd kunnen worden, terwijl in ons land de OverFusies-databank van platform Advocatie een van de meest gebruikte bronnen vormt. Voor professionals die nog meer informatie willen vergaren over ’s lands belangrijkste corporate finance adviseurs en M&A-advocaten, is er ook M&A.nl. Het platform houdt een eigen databank bij, met daarin een (bijna complete) andere stand van zaken.

Lees het artikel op consultancy.nl

Michiel Martin was recent o.a. betrokken bij de volgende deals:

Overname Hot ITem door De Hoge Dennen

Caelum Investment koopt aandelen Albert Heijn Zwanenburg en Albert Heijn Rijsburg

Korenvliet neemt aandelen Mid Ocean over van HAV

PAT – Krüger groep overgenomen

ASR neemt SuperGarant over

Xtrasource kondigt overname van Contact2Value aan

Fruity Line overgenomen door investeerder Gilde