Joost Fanoy
5 augustus 2021
Leestijd: 1 minuten

Joost Fanoy opgenomen in Who’s Who Legal 2021

Joost Fanoy is als ‘Future Leader’ opgenomen in de Who’s Who Legal 2021 – Competition in hun wereldwijde ranglijst van advocaten (45 jaar of jonger) actief op het gebied van het mededingingsrecht.

Who’s Who Legal maakt gebruik van de aanbevelingen van cliënten en peers om de meest vooraanstaande experts te selecteren in een breed scala van praktijkgebieden over de hele wereld. Het Future Leader onderzoek richt zich in het bijzonder op het eersteklas werk van de volgende generatie: de toekomstige leiders van het beroep.

Joost Fanoy is hoofd van de praktijkgroep EU & mededinging en tevens co-hoofd van het kartelschadeteam. Joost is gespecialiseerd in alle aspecten van het Europees recht in algemene zin en in het bijzonder het nationaal en Europees mededingingsrecht, kartelschade en aanbestedingsrecht in de breedste zin des woords.

Who’s Who Legal beveelt Joost als volgt aan: “Joost Fanoy at BarentsKrans is “a well-known name” in competition law, recognised as “an excellent and responsive lawyer”.

De publicatie is hier te vinden.