Jeffrey Koenecke
1 september 2021
Leestijd: 2 minuten

Jeffrey Koenecke treedt toe tot bestuur BarentsKrans

BarentsKrans heeft een nieuwe bestuurssamenstelling. Het bestuur bestaat met ingang van 1 september uit Jesse Zijlma (bestuursvoorzitter), Cosima Stroeve en Jeffrey Koenecke. Robert-Jan Zwaan draagt daarmee het stokje over aan Jeffrey Koenecke, die als nieuw lid toetreedt tot het bestuur van BarentsKrans.

Het bestuur van BarentsKrans ziet de toekomst zonnig tegemoet en blijft zich onverminderd inzetten op kwaliteit, op alle fronten. Kwaliteit van onze dienstverlening en kwaliteit van (het aantrekken en behouden van) goede mensen. Ook zal de komende bestuursperiode het maatschappelijk verantwoord ondernemen van BarentsKrans een concretere invulling krijgen, waarbij alle medewerkers van BarentsKrans zullen participeren. Voorbeeld hiervan is de recente samenwerking met JINC. Jeffrey (notaris en onderdeel van de sectie Vastgoed) zal zich als nieuw bestuurslid primair richten op een belangrijk onderdeel van kwaliteit: compliance.

Over Jesse Zijlma

Jesse Zijlma is sinds 2004 actief als advocaat binnen de brede vastgoedpraktijk. Daarbij treedt hij met name op voor woningcorporaties, commerciële verhuurders en ESCo’s rond de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed. Jesse is goed thuis in de problematiek van huur- en servicekosten, aankoop en dispositie van portefeuilles, het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten en prestatiecontracten. Zijn speciale expertise is op het terrein van de juridische structurering rond duurzame energieprojecten. Jesse Zijlma is sinds 1 juli 2020 bestuursvoorzitter van BarentsKrans.

Over Cosima Stroeve

Cosima Stroeve is sinds 2003 directeur bij BarentsKrans en geeft leiding aan de stafdiensten. Onder haar verantwoordelijkheid valt de bedrijfsvoering en het MVO-beleid van kantoor.

Over Jeffrey Koenecke

Jeffrey Koenecke heeft meer dan 20 jaar notariële ervaring in het commercieel vastgoed en is sinds 2010 werkzaam bij BarentsKrans. Jeffrey begeleidt met zijn team commerciële vastgoedtransacties. Hij is gespecialiseerd in ‘multifunctioneel’ grondgebruik in complexe zaken. Jeffrey Koenecke houdt zich binnen het bestuur bezig met compliance, ICT en de opleiding en groei van medewerkers.