Jason van de Pol
1 juli 2020
Leestijd: 1 minuten

Jason van de Pol benoemd tot partner Banking & Finance

Jason van de Pol is per 1 juli 2020 benoemd tot partner Banking & Finance bij BarentsKrans. Jason is sinds 2007 actief als advocaat binnen de nationale en internationale Banking & Finance praktijk. Hij treedt met name op voor financiële instellingen, investeerders, multinationals en vastgoed- en projectontwikkelaars bij het documenteren en structureren van financieringen. Vóór BarentsKrans was Jason werkzaam in de Banking & Finance praktijken van Loyens & Loeff en Baker McKenzie in zowel Londen als Amsterdam. Daarnaast heeft hij enige tijd doorgebracht bij Goldman Sachs.

Jason heeft veel ervaring met de juridische begeleiding van acquisitiefinancieringen, vastgoedfinancieringen, projectfinancieringen, direct lending financieringen, asset-based financieringen en financiële herstructureringen. Daarnaast is hij veelvuldig betrokken bij diverse grote hernieuwbare energie- en duurzaamheidsprojecten.

‘Het partnerschap van Jason betekent een echte versterking van onze Banking & Finance praktijk. Sinds zijn komst is die praktijk alleen maar gegroeid en we hebben het volste vertrouwen dat met Jason aan het roer de groei wordt doorgezet. We prijzen ons als kantoor gelukkig en feliciteren Jason van harte met deze mooie stap!’
— Jesse Zijlma (bestuursvoorzitter)