BarentsKrans organiseert seminar voor startups van World Startup Factory

Meer artikelen over:Corporate / M&A

BarentsKrans organiseert als partner van de World Startup Factory op 15 november a.s. een seminar voor startups van het Connectivity Accelerator # 2 programma. Anke van Holthe tot Echten, Lisanne Vissers en Esmée Hoogenkamp van ons Corporate/M&A team verzorgen die dag een presentatie over het oprichten van een BV in Nederland en wat daar allemaal vanuit een juridisch perspectief bij komt kijken.

De World Startup Factory is een internationaal programma waarin startups 168 dagen lang ondersteund worden om versneld te groeien en daarmee hun impact te vergroten. Uniek aan het WSF programma is het grote netwerk van mentoren, kennisinstellingen en investeerders die verbonden zijn aan het programma. De Connectivity Accelerator is een programma van de WFS dat zich specifiek richt op bedrijven in de technologie. Op 8 november ging er een nieuwe lichting startups van start met het intensieve traject.

Ons kantoor is sinds 2015 samen met o.a. KPN, ABN Amro en de Gemeente Den Haag betrokken als partner van het WSF programma.