BarentsKrans partner van Yes!Delft en de Startup Corner

BarentsKrans is per 2019 legal partner geworden van Yes!Delft en de Startup Corner. Yes!Delft is een incubator voor jonge technologische bedrijven en biedt programma’s en ondersteuning aan technische startups in de verschillende stadia van hun ontwikkeling. De Startup Corner is een nieuw online platform waar deze startups toegang krijgen tot advies en samenwerking op het gebied van financiering, innovatie en juridische vraagstukken.

BarentsKrans zal de technische startups adviseren en begeleiden bij de oprichting van een eigen juridische entiteit, het uitrollen van een IE policy, het maken van afspraken met investeerders of het regelen van samenwerking met anderen (via overeenkomsten en onderhandelingen).

BarentsKrans heeft een dedicated Startup Team met specialisten op het gebied van ondernemingsrecht (inclusief notariaat), commerciële contracten, intellectuele eigendom, procesrecht en arbeidsrecht. Allereerst is het team een vraagbaak en aanspreekpunt voor technische startups. Daarnaast gaat het team bij Yes!Delft workshops geven en legal assessments uitvoeren. BarentsKrans kijkt uit naar een inspirerende samenwerking!

Ga voor meer informatie naar de website van Yes!Delft of de Startup Corner, of neem contact op met een van de leden van het BarentsKrans Start up team: