PropertyNL
2 oktober 2020
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans opnieuw in Top Vastgoedjuristen PropertyNL

BarentsKrans heeft opnieuw een prominente plaats gekregen in de PropertyNL Top Vastgoedjuristen 2020. PropertyNL publiceert jaarlijks de grootste spelers op het gebied van de juridische dienstverlening binnen de vastgoedsector. Het vastgoedteam van BarentsKrans staat al jaren in deze top.

PropertyNL schrijft het volgende over BarentsKrans:

BarentsKrans adviseerde MN bij de verkoop van woontoren Adagio in Den Haag, bij de verkoop van vier WE-winkelpanden van Ronstreet Properties en de verkoop van een winkelportefeuille. Het kantoor adviseerde Amvest onder meer bij de Zalmhaventoren in Rotterdam, bij Project Glashaven en Project Koningin Julianaplein in Den Haag, en bij de verkoop van het Courtyard Portfolio. Synchroon werd begeleid bij 5 Tracks in Breda en Octagon in Leiden.

In januari 2019 is de financieringspraktijk binnen BarentsKrans uitgebreid. Deze praktijk zal in 2020 verder worden uitgebreid, waardoor het kantoor verwacht meer betrokkenheid te krijgen bij (vastgoed)financieringen. BarentsKrans verwacht een forse groei van de vastgoedpraktijk in 2020.