Anke van Holthe tot Echten genomineerd voor M&A Award Best Young Talent

Meer artikelen over:Corporate / M&A

Anke van Holthe tot Echten, advocaat binnen onze sectie Corporate/M&A, is genomineerd voor  de M&A Award voor Best Young Talent. De M&A Award voor Best Young Talent is bestemd voor dé opkomende ster onder de 35 jaar in de M&A-wereld van dit moment. De tien genomineerden voor deze award kunnen gezien worden als de allerbeste jonge M&A-advocaten en investment bankers.

De tien genomineerden die kans maken op de M&A Award voor Best Young Talent 2016 leveren een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door hun collega’s worden gezien als talenten in het vakgebied.

Anke is onder andere genomineerd omdat haar drive, toewijding en ambitie onbetwist zijn en zij die keer op keer bewijst. Bovendien zijn er weinig M&A advocaten die flair en charme kunnen combineren met inhoud, kennis en professionaliteit zoals Anke dat doet. Andere redenen voor haar nominatie kunt u lezen op mena.nl

Hoe meer mensen op Anke stemmen, hoe meer kans ze maakt op de M&A Award Best Young Talent. Stemmen is gratis en kan tot uiterlijk 28 november via deze link. Stemt u mee?