Fusies en overnames

De advocaten en (kandidaat-)notarissen van de sectie Corporate/M&A hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Wij richten ons met name op het begeleiden van mid-market transacties in Nederland. Bij internationale transacties werken wij nauw samen (op niet-exclusieve basis) met toonaangevende, onafhankelijke kantoren over de hele wereld.

De kennis en ervaring van onze M&A specialisten wordt aangevuld met die van andere specialisten binnen ons kantoor, bijvoorbeeld bij het verrichten van (vendor) due diligence onderzoeken. In de internationale gerenommeerde gidsen Chambers and Partners en Legal 500 wordt ons team aanbevolen. Sommige van onze specialisten hebben ook een individuele ranking.

Omdat onze M&A specialisten ook jarenlange ervaring hebben met financieringen en financieringsstructuren en de (kandidaat-) notarissen deel uitmaken van de sectie Corporate/M&A, kunnen wij elke transactie van A tot Z begeleiden.

Typische werkzaamheden voor onze specialisten zijn het verrichten van due diligence onderzoek en het opstellen van- en adviseren over Letters of Intent (LOI), Share Purchase Agreements (SPA), Asset Purchase Agreements (APA), Shareholders Agreements (SHA), Joint Venture Agreements, Credit Facility Agreements, Pledge Agreements en andere Security Documents. De notariële specialisten concentreren zich op aandelentransacties, statuten, corporate governance, Notary Letters, Escrow Agreements, geldverkeer (fund flows) en closing mechanics.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van de grote (internationale) kantoren door significante partner attention bij elke transactie, kleine en gespecialiseerde teams, dedicated specialisten en concurrerende tarieven.

Onze specialisten