Tomorrow is yesterday: Cybersecurity en M&A

Datum 27 september 2017 - 16.00 uur tot 19.15 uur
Locatie BarentsKrans, Lange Voorhout 3, Den Haag

Bent u voorbereid op groei en consolidatie in de cybersecurity sector? Heeft u het juiste verdienmodel gevonden? BarentsKrans en Hogenhouck hebben ruime ervaring in buy & build strategieën en (ver)koop transacties in consoliderende IT-markten zoals hardware, hosting en management services.

Een goede positionering van een onderneming zorgt voor het creëren van waarde. Advocaten- en notariskantoor BarentsKrans en M&A boutique Hogenhouck delen hun ervaringen op het gebied van fusies en overnames, zodat uw onderneming is voorbereid op een groeimarkt en de bijbehorende kansen en risico’s. Daarnaast worden (i) recente ontwikkelingen en (ii) de verwachtingen voor de toekomst van de cybersecurity markt uitgelicht.

Sprekers

Mark van Beusekom is corporate finance adviseur met een brede en praktische ervaring in fusies en overnames. Enkele voorbeelden van IT-transacties zijn: Infotheek, Netground, Hot ITem en Vellance.

Michiel Martin en Thomas van Hövell tot Westervlier zijn advocaten en gespecialiseerd in fusies en overnames (M&A), buy-ins, buy-outs, private equity, joint ventures, corporate structurering en financieringen.

Doelgroep

Dit seminar is bestemd voor CEO’s en CFO’s van ondernemingen actief in de cybersecurity sector. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Er zijn geen kosten verbonden aan dit seminar.

Programma

16:00 uur Ontvangst op het kantoor van BarentsKrans
16:30 uur Start seminar
18:15 uur Borrel
19:15 uur Einde borrel