Masterclass ‘Meesters in cassatie’

Datum 13 oktober 2016 - 10.00 uur tot 19.00 uur
Locatie BarentsKrans, Lange Voorhout 3, Den Haag

BarentsKrans biedt ambitieuze masterstudenten met goede studieresultaten de kans om kennis te maken met haar cassatiepraktijk en ervaring op te doen met procederen in cassatie tijdens de masterclass ‘Meesters in cassatie’.

Op één dag breng je een bezoek aan de Hoge Raad, behandel je als cassatieadvocaat van eiser of verweerder een bestaande zaak en leer je van een ervaren cassatieadvocaat de kneepjes van het vak.

Programma masterclass Meesters in cassatie

10.00 uur Ontvangst op kantoor BarentsKrans
10.30 uur Inleiding cassatietechniek
11.45 uur Rondleiding door kantoor
12.30 uur Lunch met kantoorgenoten
13.30 uur Zelf aan de slag met een bestaande zaak
16.00 uur Bezoek aan de Hoge Raad, inclusief kennismaking met een raadsheer van de Civiele Kamer.
17.30 uur Borrel op kantoor BarentsKrans

 

plaatjes meesters in cassatie groot

BarentsKrans behoort tot de selecte groep van kantoren met een van oudsher omvangrijke en hoog aangeschreven cassatiepraktijk. Onze cassatie advocaten adviseren advocaten en hun cliënten uit binnen- en buitenland en zij voeren cassatieprocedures op het gehele terrein van het civiele recht. De betrokkenheid van BarentsKrans heeft al geregeld geleid tot standaardarresten van de Hoge Raad.

Wil jij een meester in cassatie worden?

Maak dan kennis met BarentsKrans! De masterclass vond plaats op 13 oktober 2016, maar er zijn genoeg manieren om kennis met ons te maken. Kijk op onze pagina ‘Kennismaken met BarentsKrans’ voor de mogelijkheden.