Jurisprudentie Update: Commercieel contractenrecht 2018-2019

Datum 23 mei 2019 - 16:00 tot 21:00
Locatie BarentsKrans, Lange Voorhout 3, 2514 EA Den Haag

Dit seminar is inhoudelijk gelijk aan het seminar van 28 maart 2019. Wegens grote belangstelling wordt deze tweede sessie georganiseerd.

Seminar voor bedrijfsjuristen

Op donderdag 23 mei 2019 brengen Rieme-Jan Tjittes, Annelies van der Ploeg, Paul Tanja en Hugo Boom voor u de hoogtepunten uit de rechtspraak van de Hoge Raad van het afgelopen jaar in kaart op het gebied van het commerciële contractenrecht. Het praktijkgerichte seminar brengt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Sprekers

Rieme-Jan Tjittes is advocaat en als partner verbonden aan BarentsKrans. Hij is een autoriteit op het gebied van het commerciële contractenrecht in Nederland. Naast advocaat is hij (internationaal) arbiter, hoogleraar Privaatrecht aan de Vrije Universiteit en hoofddocent van de Grotius Opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren. Afgelopen jaar verscheen zijn nieuwe boek ‘Commercieel contractenrecht, deel I: Totstandkoming en Inhoud’.

Annelies van der Ploeg is advocaat en partner Commercieel Contractenrecht bij BarentsKrans. Zij is gespecialiseerd in het ‘draften’ van en procederen over distributie-, agentuur-, (in)koop-, opdracht- en andere commerciële contracten.

Paul Tanja en Hugo Boom maken (evenals Rieme-Jan Tjittes en Annelies van der Ploeg) deel uit van de praktijkgroep Commerciële contracten van BarentsKrans.

Programma

16:00 uur – Ontvangst op het kantoor van BarentsKrans
16:30 uur – Hoogtepunten contractenrecht I
18:00 uur – Buffet (Indonesische rijsttafel)
18:30 uur – Hoogtepunten contractenrecht II
20:00 uur – Borrel (einde ca. 21:00 uur)

Inschrijven of meer weten?

Voor dit seminar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u een e-mail sturen naar jurisprudentie@barentskrans.nl. U kunt ook het inschrijfformulier onder aan deze pagina invullen.

[ninja_form id=50]