Haags Hoppen 2017

Datum 01 juni 2017 - 12.00 uur tot 21.00 uur
Locatie Pels Rijcken, Bird & Bird en BarentsKrans

Ben jij rechtenstudent en wil jij in één keer kennismaken met drie Haagse kantoren? Dat kan tijdens Haags Hoppen, een dag georganiseerd door Bird & Bird, Pels Rijcken en BarentsKrans. Het evenement was vorig jaar een groot succes, en werd onlangs beloond met de NJC Award voor beste studentenevenement. Het juryrapport sprak van een verfrissend en origineel concept dat getuigt van lef. Daarom bundelen de Haagse kantoren dit jaar opnieuw de krachten, en zal de Haags Hoppen 2017-editie plaatsvinden op donderdag 1 juni aanstaande.

 

Programma Haags Hoppen

Een interessante en veelzijdige Haagse beleving belooft het zeker te worden, waarbij het thema ‘duurzaamheid’ de rode draad van de dag vormt. De drie kantoren zullen dit door middel van workshops ieder vanuit een andere juridische invalshoek belichten. Een ideale manier om een goed beeld te krijgen van de dagelijkse praktijk en cliënten. Er is bovendien volop gelegenheid tot het maken van een praatje en het stellen van vragen – vakinhoudelijk of gewoon om te kijken of de kantoorsfeer bij jou past. De invulling van de dag ziet er als volgt uit:

12.00 uur Ontvangst bij Pels Rijcken
12.30 uur Lunch
13.00 uur Workshop ‘Urgenda’ verzorgd door Pels Rijcken
14.15 uur Busvervoer naar kantoor Bird & Bird
14.30 uur Workshop ‘Tesla’ verzorgd door Bird & Bird
15.45 uur Busvervoer naar kantoor BarentsKrans
16.00 uur Workshop ‘Zonnepanelen’ verzorgd door BarentsKrans
17.15 uur Busvervoer naar Scheveningen Strand
17.45 uur Barbecue bij Barbarossa
21.00 uur Einde programma

 

Interesse in deze driedubbele kennismaking?

Inschrijven kan tot 22 mei aanstaande via het inschrijfformulier Haags Hoppen, waarna een selectie zal plaatsvinden. Hierover zullen we je vervolgens zo snel mogelijk berichten.