Jurisprudentie Update: Commercieel contractenrecht 2017-2018

Datum 15 februari 2018 - 16:00 uur tot 21:00 uur
Locatie BarentsKrans, Lange Voorhout 3, Den Haag

Op donderdag 15 februari 2018 brengen Rieme-Jan Tjittes, Annelies van der Ploeg, Paul Tanja en Hugo Boom voor u de hoogtepunten uit de rechtspraak van de Hoge Raad van het afgelopen jaar in kaart op het gebied van het commerciële contractenrecht. Het praktijkgerichte seminar brengt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Sprekers

Rieme-Jan Tjittes is advocaat en als partner verbonden aan BarentsKrans. Hij is een autoriteit op het gebied van het commerciële contractenrecht in Nederland. Naast advocaat is hij (internationaal) arbiter, hoogleraar Privaatrecht aan de Vrije Universiteit en hoofddocent van de Grotius Opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren.

Annelies van der Ploeg is advocaat en senior medewerker bij BarentsKrans. Zij is gespecialiseerd in het ‘draften’ van en procederen over distributie-, franchise-, agentuur-, koop- en leverings- en andere commerciële contracten.

Paul Tanja en Hugo Boom zijn advocaat bij de sectie Cassatie en maken (evenals Rieme-Jan Tjittes en Annelies van der Ploeg) deel uit van de praktijkgroep Commerciële contracten van BarentsKrans.

Doelgroep

Dit seminar is bedoeld voor:

  • bedrijfsjuristen en legal counsels;
  • in-house advocaten.

Programma

16:00 uur Ontvangst op het kantoor van BarentsKrans
16:30 uur Hoogtepunten contractenrecht I
18:00 uur Buffet (Indonesische rijsttafel)
18:30 uur Hoogtepunten contractenrecht II
20:00 uur Borrel (einde ca. 21:00 uur)

Inschrijven of meer weten?

Voor dit seminar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u een mail sturen naar seminar@barentskrans.nl. U kunt ook het inschrijfformulier onder aan deze pagina invullen.

Inschrijven masterclass

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.