Jurisprudentie Update: Commercieel contractenrecht 2016-2017

Datum 16 februari 2017 - 16:00 tot 21:00
Locatie BarentsKrans, Lange Voorhout 3, 2514 EA Den Haag

Op donderdag 16 februari 2017 brengen Rieme-Jan Tjittes, Annelies van der Ploeg, Paul Tanja en Hugo Boom voor u de hoogtepunten uit de rechtspraak van de Hoge Raad van het afgelopen jaar in kaart op het gebied van het commerciële contractenrecht. Het praktijkgerichte seminar brengt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Rieme-Jan Tjittes is advocaat en als partner verbonden aan BarentsKrans. Hij wordtgezien als één van de meest toonaangevende autoriteiten op het gebied van het commerciële contractenrecht in Nederland. Naast advocaat is hij (internationaal) arbiter, hoogleraar Privaatrecht aan de Vrije Universiteit en hoofddocent van de Grotius Opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren.

Annelies van der Ploeg is advocaat en senior medewerker bij BarentsKrans. Zij is gespecialiseerd in het ‘draften’ van en procederen over distributie-, franchise-, agentuur-, koop- en leverings- en andere commerciële contracten.

Rieme-Jan en Annelies zijn lid van de praktijkgroep Commerciële Contracten vanBarentsKrans.

Paul Tanja en Hugo Boom zijn advocaat bij de sectie Cassatie van BarentsKrans.

Doelgroep

  • bedrijfsjuristen en legal counsels;
  • in-house advocaten; en
  • professionals die zich bezig houden met contracteren.

Programma

16:00 uurOntvangst16:30 uurHoogtepunten contractenrecht I18:00 uurBuffet (Indonesische rijsttafel)18:30 uurHoogtepunten contractenrecht II20:00 uurBorrel21:00 uurEinde borrel

Inschrijven of meer weten?

Heeft u interesse om dit seminar bij te wonen? Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail sturen aan seminar@barentskrans.nl. U kunt ook het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen.

Inschrijven masterclass

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.