22 januari 2020
Leestijd: 1 minuten

Overname Gustav Holding B.V. door Urban Gym Group

Op 2 januari 2020 heeft de Urban Gym Group (UGG) 100% van de aandelen in Gustav Holding B.V. overgenomen. BarentsKrans heeft UGG bijgestaan bij deze transactie.

Gustav Holding B.V. is middels twee dochtervennootschappen actief als exploitant van twee sport- en fitnesscentra gevestigd in Amsterdam.

Groeistrategie

De eigenaren van UGG, Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer, hebben de ambitie om marktleider te worden in de centra van de grootste steden van Nederland. Met de overname van de twee toonaangevende clubs van Gustav Gym wordt daarin weer een mooie stap gemaakt.

Urban Gym Group

UGG, de groep die bestaat uit de fitnessconcepten TrainMore, Clubsportive en High Studios, opent naast de overname van Gustav Gym in het eerste kwartaal van 2020 drie nieuwe clubs in Amsterdam, Rotterdam en Groningen en groeit hiermee uit tot een keten van 23 vestigingen.

Michiel Martin, Thomas van Hövell, Anne Monique Huijg, Koen van Wijk en Jacqueline van Hoeken en traden op als juridisch adviseur bij deze transactie. Hogenhouck trad op als corporate finance adviseur voor UGG.