Yellowstar - ICT Group
6 januari 2021
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert verkopers bij verkoop aandelen Yellowstar

BarentsKrans heeft de verkopers geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen in Yellow Star Solution Holding B.V. aan ICT Group N.V.

Yellowstar, opgericht in 2009 en gevestigd in Barendrecht, maakt supply chains volledig voorspelbaar en transparant. Yellowstar realiseert tevens customized softwareoplossingen voor transportmanagementsystemen, dynamische planningsborden, terminalbesturingssystemen en klanten carrierportals.

ICT Group N.V. is een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor industriële technologie. ICT Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft vestigingen in Nederland, België, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Stijn Scheepers, CEO van Yellowstar:

“We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de ICT Group. Voor ons legt het de basis voor verdere groei in de markten waarin we actief zijn met onze IP-software voor supply chain oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat we een ware aanvulling vormen op het bestaande portfolio van de ICT Group en dat we elkaar wederzijds zullen versterken. Klanten zullen vooral profiteren van onze grotere operationele sterkte en zakelijke kracht.”

Jos Blejie, CEO van ICT Group:

“Ik ben verheugd de mensen van Yellowstar te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega’s. Het bedrijf levert diensten aan een gerenommeerd klantenbestand van hoge kwaliteit en heeft een internationale focus. Deze overname is belangrijk voor ICT omdat het onze positie in de logistieke en industriemarkt versterkt en ons eigen IP-oplossingenportfolio uitbreidt.”

Michiel Martin en Thomas van Hövell tot Westervlier waren betrokken bij deze transactie.

Voor meer informatie, verwijzen wij graag naar het persbericht.