BarentsKrans-staat-SWARCO-AG-bij
6 oktober 2021
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert SWARCO AG bij overname Dynniq Mobility

Met de overname van alle aandelen van Dynniq Mobility door SWARCO AG versterkt SWARCO AG haar marktpositie op het gebied van stedelijk en interstedelijk verkeersmanagement en openbare verlichting. De positie van de gecombineerde groepen versnelt de ontwikkeling, adoptie en het gebruik van de ITS-oplossingen. De overname van Dynniq Mobility voegt ongeveer 1100 collega’s toe aan de SWARCO Groep en een omzet van meer dan € 200 miljoen. SWARCO AG werd bij de overname bijgestaan door BarentsKrans.

De overname omvat vennootschappen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Finland, België, Polen, Kroatië, Denemarken, Zweden en Litouwen en is in samenwerking met advocaten van onder andere Oppenhoff & Partner in Duitsland, Wardynski in Polen en Strelia in België gedaan.

SWARCO beschikt over een internationaal netwerk van productiefaciliteiten, kantoren en partners op alle continenten en biedt een van de meest complete oplossingsportfolio’s voor wegmarkering, bewegwijzering, stedelijk verkeersmanagement, parkeren, snelweg- en tunnelmanagement, en openbaar vervoer. Dynniq Mobility, met hoofdkantoor in Amersfoort, heeft in totaal 39 vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Finland, België, Polen, Kroatië, Denemarken, Zweden en Litouwen. De sterke marktpositie van Dynniq Mobility vormt een belangrijke expertise in het beheer van grote infrastructuurprojecten.

Het team van BarentsKrans bestond uit Rhamsey Croes, Lisanne Vissers, Anne Monique Huijg, Elze van der Minne, Tim Raats en Joost Fanoy.

In de media