BarentsKrans adviseert Quadrum Capital bij investering in JASA Group
23 maart 2022
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans adviseert Quadrum Capital bij investering in JASA Group

Een team van BarentsKrans heeft investeringsmaatschappij Quadrum Capital geadviseerd bij haar investering in JASA Group. JASA ontwikkelt, assembleert en produceert verpakkingsmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen. CEO van JASA, Eduard de Haan: “De no-nonsense mentaliteit van Quadrum past uitstekend bij ons DNA. De echte kennis en oprechte betrokkenheid en interesse in onze business en markten zijn doorslaggevend geweest in onze keuze om met Quadrum Capital in zee te gaan.”

Met de investering in JASA heeft Quadrum Capital ook binnen haar derde fonds invulling gegeven aan het verpakkingsdomein. Dennis de Buijzer, Investment Manager bij Quadrum, licht toe: “De groeiende vraag naar gezonde en lokaal geproduceerde versproducten biedt veel kansen voor JASA, dat dankzij haar innovatieve en gepatenteerde technologie uitstekend inspeelt op de trend naar flexibele, lichte en duurzame verpakkingen. We hebben veel vertrouwen in het team dat ook qua ambities, cultuur en ondernemerschap goed aansluit bij Quadrum.”

Michiel Martin, Thomas van Hövell tot Westervlier, Annemarie Janssens, Oscar Vranken, Hans Mulder, Sam van der Weiden, Dorsa Nazari, Corianne Netze-Ritsema en Allard van Duijn waren betrokken bij deze transactie.