Burst verkocht aan Intracto
21 september 2020
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert Burst bij verkoop aandelen aan Intracto

Het Corporate/M&A-team van BarentsKrans heeft Burst Mothership B.V. geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen aan Intracto B.V.

Intracto B.V. vormt onderdeel van de Intracto Group, een portfolio company van Waterland in België. Burst is een digitaal bureau dat bedrijven helpt groeien in een steeds veranderende digitale wereld.

CEO van Burst Mothership B.V., Hans Maltha zegt het volgende over deze transactie: “Toen we in contact kwamen met Intracto Group was er meteen sprake van een persoonlijke en professionele klik. Intracto Group heeft de juiste experts, skills en tools aan boord om samen met ons nog betekenisvoller te worden in een wereld, die steeds meer digitaliseert. Ik blijf leidinggeven aan Burst en ga meebouwen aan de Rotterdamse campus. Wij kunnen voortaan voor alle mogelijke vraagstukken samenwerken met het team van Intracto Group en daarmee onze klanten nóg meer ontzorgen.”

Michiel Martin, Rhamsey Croes, Anne Monique Huijg, Berend Westerveld, Jacqueline van Hoeken en Robert-Jan Zwaan waren betrokken bij deze transactie.

Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar het volgende persbericht (in het Nederlands)
https://www.emerce.nl/wire/intracto-group-nu-rotterdam-na-overname-burst