Welke aanbestedingsrechtelijke gevolgen heeft het overtreden van het kartelverbod?
22 juli 2020
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert bestuur Quintes Holding B.V. bij verkoop aan private equity partij Aquiline

BarentsKrans heeft de bestuurders (tevens aandeelhouders) van Quintes Holding geadviseerd bij de verkoop van de aandelen in Quintes Holding B.V. aan private equity partij Aquiline Capital Partners. Michiel Martin en Thomas van Hövell tot Westervlier waren bij deze transactie betrokken.

Quintes Holding is een van de grootste volledig onafhankelijke adviseurs en bemiddelaars voor verzekeringen in Nederland. Sinds de oprichting van Quintes Holding in 2012, heeft Quintes Holding een netwerk van makelaars opgebouwd met een focus op dienstverlening aan de Nederlandse MKB sector. BarentsKrans heeft Quintes Holding geadviseerd bij diverse acquisities van aandelen in bemiddelaars voor verzekeringen en verzekeringsportefeuilles om dat netwerk te vergroten.

“Quintes heeft hard gewerkt om haar positie op de Nederlandse markt uit te bouwen en we zijn trots op wat onze 360 ​​medewerkers hebben helpen opbouwen voor onze 100.000 klanten”, zegt Gijsbert van de Nieuwegiessen, Chief Executive Officer, Quintes Holding.

“Terwijl we doorgaan met ons doel om onze footprint in het hele land te ontwikkelen, verheugen we er ons op om samen te werken met Aquiline, wiens uitgebreide netwerk in verzekeringen, technologie en toewijding aan onze missie zal helpen om onze portfolio uit te breiden, innovatie te stimuleren en onze relaties met MKB-klanten en dienstverleners die ons zo ver hebben gebracht verder te ontwikkelen.”

Voor meer informatie, verwijzen wij graag naar het volgende (Engelse) persbericht.