Angelini Pharma - Arvelle Therapeutics
14 januari 2021
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert Angelini Pharma bij de koop van aandelen in Arvelle Therapeutics

BarentsKrans heeft Angelini Pharma geadviseerd bij de koop van aandelen in Arvelle Therapeutics.

Arvelle Therapeutics is een in Zwitserland gevestigd biofarmaceutisch bedrijf met een focus op het leveren van innovatieve behandelingen aan patiënten die lijden aan afwijkingen het centrale zenuwstelsel.

“Bij Angelini Pharma zijn we verheugd om deze veelbelovende overeenkomst te ondertekenen en zijn we enthousiast over de toewijding en het werk dat onze collega’s bij Arvelle de afgelopen jaren in het bedrijf hebben gestoken. We delen dezelfde patiëntgerichte cultuur en agility attitude ”, zegt Pierluigi Antonelli, CEO Angelini Pharma.

“Deze transactie zal ons maken tot een toonaangevende Europese speler, goed gepositioneerd om te voorzien in de behoeften van patiënten met verschillende aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel door middel van een innovatieve portfolio, onderscheidende medische capaciteiten en uitgebreide commerciële aanwezigheid, ook via de opening van direct gelieerde partijen in Frankrijk, VK, Scandinavië en Zwitserland in 2022.”

Harry Rek, Thomas van Hövell tot Westervlier, Lisanne Vissers, Marleen van der Horst en Allard van Duijn waren betrokken bij deze transactie.

Voor meer informatie, verwijzen wij graag naar het volgende persbericht (in het Engels)