Zorg diensten groep
7 april 2021
Leestijd: 2 minuten

BarentsKrans adviseert aandeelhouders van Post Mortem en De Helpende Hand bij de verkoop aan Zorg Diensten Groep

BarentsKrans heeft de aandeelhouders van de logistieke dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen aan de Zorg Diensten Groep.

Post Mortem is een logistieke dienstverlener in de uitvaartsector en gespecialiseerd in het overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen. Het bedrijf, dat actief is in Zuid-Holland, heeft vier vestigingen en 65 medewerkers. De Helpende Hand, dat landelijk actief is maar met name in de Randstad en in midden- en Zuid Nederland, is een full service personele dienstverlener op het gebied van het flexibel inzetten van dragers, uitvaartverzorgers/uitvaartleiders en overig uitvaartpersoneel. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken.

De Zorg Diensten Groep is opgericht in 1990 en is via verschillende werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde. Met de overname van Post Mortem en De Helpende Hand heeft de Zorg Diensten Groep nu twee professionele organisaties toegevoegd op het gebied van het verzorgen, opbaren en vervoeren van overledenen en een full service personele dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche.

Rhamsey Croes, Lisanne Vissers, Ireen Castenmiller en Anne Monique Huijg traden op als juridisch adviseurs bij deze transactie.