BarentsKrans adviseert aandeelhouders BLAUD bij verkoop aan CWSI
22 april 2022
Leestijd: 1 minuten

BarentsKrans adviseert aandeelhouders van BLAUD bij de verkoop aan CWSI

BarentsKrans heeft de aandeelhouders van BLAUD bijgestaan bij de verkoop van hun aandelen in BLAUD aan de Ierse specialist in mobiele en cloudbeveiliging CWSI.

BLAUD is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf levert professionele en ondersteunende diensten en technische adviezen voor een reeks oplossingen op het vlak van mobile device management en mobiele beveiliging. Dit doen zij in samenwerking met toonaangevende leveranciers van software, hardware en cyberbeveiligingsdiensten. Ook biedt BLAUD diensten aan op het gebied van de ontwikkeling van veilige (mobiele) applicaties, waaronder het ontwerp, de bouw en het beheer van zeer veilige mobiele applicaties voor grote organisaties in de publieke en private sector.

CWSI, opgericht in 2010, is een toonaangevende leverancier van IT-beveiligings- en compliance-oplossingen die de moderne werkplek ondersteunen. Vanuit kantoren in Dublin en Reading levert het consultancy, professionele diensten en managed services aan veel van de meest gerespecteerde organisaties van Ierland en het Verenigd Koninkrijk in een breed scala aan sectoren.

Michiel Martin, Anne Monique Huijg en Bart de Hek traden op als juridisch adviseurs bij deze transactie.